top icon
Επικαιρότητα

Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2012: Fiat Panda

Το Fiat Panda ήταν ο νικητής της τελικής ψηφοφορίας για το «Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2012», η οποία πραγματοποιήθηκε φέτος στο χώρο του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου.

Το Fiat Panda ήταν ο νικητής της τελικής ψηφοφορίας για το «Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2012», η οποία πραγματοποιήθηκε φέτος στον πολύ όμορφο χώρο του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου.
 
O καθιερωμένος πλέον θεσμός του «Ελληνικού Αυτοκινήτου της Χρονιάς» διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία, για έκτη συνεχόμενη χρονιά.
 
Η οργανωτική επιτροπή του Ελληνικού Αυτοκινήτου της Χρονιάς αποτελείται από τα περιοδικά-ιδρυτικά μέλη 4ΤΡΟΧΟΙ, CAR AND DRIVER, DRIVE, AUTOCAR, και AUTOBILD, ενώ στην ψηφοφορία συμμετείχαν επίσης εκλέκτορες από τις εφημερίδες Έθνος και Πρώτο Θέμα, το Ράδιο 9, τον ΑΝΤ1 Β.Ελλάδας και Σπορ του Βορρά.

 

 
H πρώτη δεκάδα, με βάση την τελική ψηφοφορία των 29 συνολικά εκλεκτόρων, διαμορφώθηκε ως εξής:
 


Η Διευθύντρια Επικοινωνίας της Fiat Group Automobiles Hellas κ. Κορίνα Πατέλη και ο επικεφαλής του ιταλικού Ομίλου στη χώρα μας κ. Paulo Carelli με τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Ελληνικού Αυτοκινήτου της Χρονιάς κ. Κώστα Καββαθά, αλλά και το νικητή της ψηφοφορίας του 2012, το Fiat Panda. 


O θεσμός των ειδικών βραβείων συνεχίστηκε επίσης και στη φετινή χρονιά, με τρεις σημαντικές απονομές: Στην κ. Μαργαρίτα Ιερωνύμου της Toyota Ελλάς (φωτογραφία) για τη μακρόχρονη προσφορά της στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου, στο Kia Rio ως «Value for Money» μοντέλο της χρονιάς και στο ηλεκτροκίνητο Opel Ampera/Chevrolet Volt για τη φιλικότητά του προς το περιβάλλον.

Ενώπιον του ακροατηρίου, ο εκδότης των περιοδικών Drive και Autocar κ. Χρίστος Χατζάρας (αριστερά) και ο διευθυντής σύνταξης των 4Τροχών κ. Μιχάλης Σταυρόπουλος.

  

Ο αρχισυντάκτης των 4Τροχών κ. Νίκος Κουνίτης ανακοινώνει την ψηφοφορία των συντακτών του περιοδικού για το Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2012.

 
Ο φιλόξενος χώρος του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου, που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, αποδείχθηκε ο καλύτερος για τον θεσμό. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ