top icon
Διάφορα

Το νέο Fiat Ducato στην Ελλάδα

Σε ειδική εκδήλωση, η Fiat Auto Hellas παρουσίασε χθες στον Ιππικό Όμιλο Jockey’s Club την 4η γενιά της οικογένειας του επιτυχημένου ελαφρού επαγγελματικού της Fiat, που φέτος συμπληρωνει 25 χρόνια ζωής. Ανανεωμένο αεροδυναμικά και αισθητικά, αυξημένη χωρητικότητα και ευκολία φόρτωσης, μικρότερα λειτουργικά κόστη όσον αφορά στα μεσοδιαστήματα σέρβις και την κατανάλωση και επίπεδο άνεσης-εξοπλισμού που πλησιάζει ακόμα περισσότερο αυτό των επιβατικών, το νέο Ducato υπόσχεται να συνεχίσει την καλή παράδοση των προκατόχων του ως σύντροφος του επαγγελματία.
 
Διατίθεται σε 4 εκδόσεις σασί: ως κλειστό φορτηγό σε 3 διαφορετικά μεταξόνια, 4 μήκη και 3 ύψη, ως ανοιχτή πλατφόρμα φόρτωσης με αντιολισθητικό πάτωμα και αλουμινένια παραπέτα, ως επιβατικό 9θέσιο (έκδοση Combi-Panorama) και τέλος ως όχημα διασκευής για ειδικές χρήσεις, ενώ το μικτό του βάρος μπορεί να κυμανθεί από 3 έως 4 τόνους. Ο συνολικός αριθμός δυνατών διαμορφώσεων αμαξώματος που μπορεί να επιλέξει ο πελάτης ανέρχεται στις 87, σε 18 χρωματικούς συνδυασμούς! Οι κινητήριες μονάδες είναι  3 ισχυροί ντιζελοκινητήρες Multijet (2.2 με 100hp, 2.3 με 120hp και 3.0 με 160hp) με αυξημένη ροπή και πληρούν τις προδιαγραφές ρύπων Euro4.
 
Το νέο Ducato θα πωλείται με άτοκη χρηματοδότηση 24 ή 36 μηνών ή εναλλακτικά με επιδοτούμενη χρηματοδότηση και επιτόκιο 0,49% για 60 μήνες ή 0,30% για 48 μήνες, και οι τιμές πώλησης αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα._Σ.Λ.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ