top icon
Αγώνες

Eλπίζει ο Montezemolo

Μετά τις τρεις περιόδους δοκιμών εξέλιξης, ενόψει των αγώνων του 2012, όλοι στο Maranello φαίνεται να προβληματίζονται σχετικά με την πορεία τους στους πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος.

Μετά τις τρεις περιόδους δοκιμών εξέλιξης, ενόψει των αγώνων του 2012, όλοι στο Maranello φαίνεται να προβληματίζονται.
 
Ο λόγος είναι φυσικά η απόδοση του νέου μονοθεσίου της Ferrari, που εξελίσσεται σε αίνιγμα για τους τεχνικούς της ιταλικής ομάδας. Ο τεχνικός διευθυντής της Ferrari, Pat Fry, παραδέχθηκε πως η F2012 δεν θα δύναται να διεκδικεί θέση στο βάθρο στις πρώτες αναμετρήσεις της σεζόν.
 
Θέση βέβαια πήρε και ο πρόεδρος της Scuderia, Luca di Montezemolo, ο οποίος ελπίζει η κατάσταση να μην εξελιχθεί τόσο άσχημα.
 
«Ελπίζω αυτές οι προβλέψεις να μην είναι σωστές. Αν είναι, θέλω να ξέρω πόσα δευτερόλεπτα θα χρειάζονται για να ανακάμψουμε. Μίλησα με τον Fernando Alonso και μου είπε πως υπάρχουν θετικά στοιχεία στο μονοθέσιο, όμως η καλύτερη δυνατή αξιοποίηση τους θα χρειαστεί χρόνο. Πρόκειται για ένα μονοθέσιο που θα πρέπει να ανακαλύψουμε και να βελτιώσουμε, αλλά μόνο στη Μελβούρνη θα ξέρουμε που είμαστε σε σχέση με τον ανταγωνισμό», δήλωσε ο πρόεδρος της θρυλικής ομάδας στην Gazzetta dello Sport. 

 
Στην Αυστραλία, το επόμενο Σαββατοκύριακο, τα σπουδαία για τη Ferrari…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ