top icon
Επικαιρότητα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Ανδρέα Ψυχογιού στο Isle of Man

Ο Έλληνας αναβάτης συμμετείχε για τέταρτη χρονιά στο Isle of Man εντυπωσιάζοντας με τις επιδόσεις τους και στους δύο αγώνες που πραγματοποιήθηκαν φέτος.

Η ομάδα μας Psihogios Tires Racing Team συμμετείχε στο Manx Grand Prix 2017 που πραγματοποιήθηκε στο Isle of Man από τις 19 Αυγούστου έως και τις 1 Σεπτεμβρίου. Το πρόγραμμα του Ανδρέα Ψυχογιού στον πιο απαιτητικό ίσως αγώνα του πλανήτη πάνω σε δύο τροχούς περιελάμβανε τις καθιερωμένες δοκιμές και ρυθμίσεις της μοτοσικλέτας, καθώς και τη συμμετοχή του στους δύο προγραμματισμένους αγώνες του.

Ο πρώτος αγώνας ξεκίνησε με αρκετά προβλήματα καθώς δεν υπήρχε μηχανικός για τον ανεφοδιασμό στο δεύτερον γύρο. Συν τοις άλλοις, δεκαπέντε λεπτά μετά την εκκίνηση, η οργάνωση αποφάσισε να σηκώσει κίτρινες σημαίες στους αναβάτες, λόγω ατυχήματος, ενώ στη συνέχεια βγήκε και η κόκκινη σημαία. Οι μοτοσυκλέτες κρατήθηκαν στο parc ferme και δόθηκε νέα εκκίνηση μετά από 40 λεπτά. Όλα αυτά, όπως ήταν αναμενόμενο, έφεραν ανησυχία στην ομάδα. Στη δεύτερη εκκίνηση και ενώ όλα πήγαν καλά, ο Ανδρέας διαπίστωσε μετα την εκκίνηση κάποιο πατινάρισμα στον κινητήρα και ως εκ τουτου πήρε την απόφαση να κάνει έναν αγώνα τακτικής. Παρόλα αυτά, ο Έλληνας αναβάτης κατάφερε να κάνει και τους τρεις γύρους με ρυθμό 20.41.330,  21.59.402 και 20.44.325.

Στο δεύτερο αγώνα που πραγματοποιήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου, ο Ανδρέας Ψυχογιός κατάφερε με επιτυχία να τερματίσει σημειώνοντας μάλιστα χρόνους κάτω από το περσινό του ρεκόρ (20:52.638, 20:37.901, 20:33.075 και 20:45.088.

Χορηγοί της προσπάθειας ήταν οι: PSIHOGIOS TIRES, BRIDGESTONE, VERONIS JAKOBSEN, ΛΕ.ΜΟ.Ν, VARADERO CLUB HELLAS, AFRICA CLUB HELLAS, ΜΟΤΟΡΕΜΑΛΙΑ, MOTOBOHEMES CLUB, SUPERFAST FERRIES, ARAI

(Δελτίο Τύπου)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ