top icon
Πωλήσεις

Ο όμιλος Σαρακάκη στην αγορά των μεταχειρισμένων

Εκμεταλλευόμενη την εμπειρία 80 χρόνων του ομίλου επιχειρήσεων Σαρακάκη, η εταιρεία Sigma ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας και ανταλλαγής μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της επί της  Λεωφόρου Αθηνών 79, συνολικής έκτασης 3.000 τ.μ., οι υποψήφιοι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο της αρεσκείας τους και να αντλήσουν πληροφορίες για την κατάστασή του.
 
Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τους τις ανάγκες των υποψήφιων πελατών, το προσωπικό της εταιρείας Sigma ελέγχει διεξοδικά όλα τα αυτοκίνητα και τα καθαρίζει βιολογικά, πριν αυτά διατεθούν στον τελικό καταναλωτή. Τα αυτοκίνητα με ηλικία μέχρι 10 χρόνια και 100.000 χλμ. καλύπτονται από εγγύηση ενός έτους καθώς επίσης και από οδική βοήθεια.
 
Παράλληλα, όσοι ενδιαφέρονται να ανταλλάξουν το αυτοκίνητο τους με ένα καινούριο Mitsubishi, Honda ή Volvo ή να αγοράσουν ένα μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση και με προνομιακή χρηματοδότηση έχουν τη δυνατότητα είτε να επισκεφθούν τα καταστήματα λιανικών πωλήσεων της Αφοί Σαρακάκη είτε να χρησιμοποιήσουν τις δυνατότητες του κυβερνοχώρου-internet  και να επισκεφθούν το site www.saracakisusedcars.gr. Στο site μπορούν να δουν τα διαθέσιμα μοντέλα, να γνωρίσουν τις τεχνικές τους προδιαγραφές αλλά και την τιμή πώλησης τους.
 
 
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ