top icon
Πωλήσεις

ΤΕΧΝΟΚΑΡ: επιθετική πολιτική για το Seat Ibiza

Aπό τις 9 Οκτωβρίου η ΤΕΧΝΟΚΑΡ δρομολόγησε ένα νέο εμπορικό πρόγραμμα για το Ibiza με τίτλο «Τέλος στο Τέλος Ταξινόμησης». Πιο συγκεκριμένα, σε περιπτώσεις εξοφλήσεων μετρητοίς ή με έντοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ισχύουν εκπτώσεις ίσες προς το Τέλος Ταξινόμησης. Το πρόγραμμα αφορά όλες τις εκδόσεις του Ιbiza, από τα 1.2 λίτρα μέχρι και την έκδοση Cupra. Αυτό σημαίνει ότι η έκπτωση για τον πελάτη θα είναι από 830 έως 3.830 ευρώ.
 
Παράλληλα, η ΤΕΧΝΟΚΑΡ προχώρησε και σε επιπλέον μειώσεις των τιμών σε συγκεκριμένα μοντέλα. Αυτά είναι οι δύο εκδόσεις (3θυρο και 5θυρο) στα 1.2 λίτρα καθώς και η 3θυρη έκδοση Rider των 101 ίππων.
 
Ibiza 1200 3θ: -400 ευρώ
Ibiza 1200 5θ: -300 ευρώ
Ibiza 1400 101hp Rider: -400 ευρώ
 
Από την εφαρμογή του παραπάνω προγράμματος προκύπτουν σημαντικά οφέλη για τον αγοραστή σε όλη τη γκάμα του Ιbiza. H πιο απλή έκδοση σήμερα (με Air Contition, δύο αερόσακους, ABS, ηλκετρικά παράθυρα) τιμάται 9.960 ευρώ, ενώ το «FR» κοστίζει πλέον 17.900.
 
Επίσης, το νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης του Ιbiza προβλέπει 20% προκαταβολή και 60 άτοκες δόσεις. Το άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ισχύει εναλλακτικά της έκπτωσης του Τέλους Ταξινόμησης. Οι μειώσεις τιμών ισχύουν σε κάθε περίπτωση.
 
Διευκρινίσεις:
Η έκπτωση είναι ίση με το Τέλος Ταξινόμησης, αλλά στρογγυλοποιημένη προς τα πάνω.
 
Η έκπτωση είναι σταθερή και έχει υπολογισθεί για κάθε έκδοση με βάση το Τέλος Ταξινόμησης, προ μεταλλικού χρώματος ή άλλου επιπλέον εξοπλισμού.
 
 
 
 
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ