top icon
Αγώνες

ΣΙΣΑ Grand Prix 2014: Επιτυχημένο σε όλα

O Σύλλογος Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου το «ΣΙΣΑ Grand Prix 2014», στο πάρκινγκ του Beach Volley των ολυμπιακών εγκαταστάσεων Φαλήρου.

O Σύλλογος Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου το «ΣΙΣΑ Grand Prix 2014», στο πάρκινγκ του Beach Volley των ολυμπιακών εγκαταστάσεων Φαλήρου. Δικαίωμα συμμετοχής είχαν ιστορικά αυτοκίνητα κατασκευής έως και το 1984 (κατηγορία Historic) και αυτοκίνητα από το 1985 έως και το 1994 (κατηγορία Potentially Historic -Youngtimer). Τα πληρώματα αποτελούνταν από ένα ή δύο μέλη, οδηγό και προαιρετικά συνοδηγό. Εντός του πάρκινγκ είχε διαμορφωθεί μία ειδική διαδρομή ακριβείας μήκους περίπου 1000 μέτρων, στην οποία διαγωνίστηκαν τα 62 πληρώματα τρεις φορές με τον ίδιο τρόπο, όπως σε ένα Rally Sprint Regularity.

Το πάρκινγκ του Beach Volley των ολυμπιακών εγκαταστάσεων Φαλήρου αποδείχτηκε ένας ιδιαίτερα φιλόξενος χώρος για την εκδήλωση και όχι μόνο επειδή η αγωνιστική διαδρομή ήταν πολύ έξυπνα σχεδιασμένη, αλλά και για την εύκολη προσβασιμότητά του από όλα τα μέρη της Αθήνας (βρίσκεται ακριβώς στη μέση της απόστασης από τη λεωφόρο Κηφισού και τη λεωφόρο Συγγρού). Εκτός των άλλων, οι θεατές μπορούσαν να δούν τα πάντα καθήμενοι σε υπερυψωμένα σημεία στα γύρω κτίρια. Σε κάθε περίπτωση δημιουργήθηκε ένα πολύ καλό προηγούμενο για τις εκδηλώσεις αυτοκινήτου, οπότε έπεται συνέχεια…






 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ