top icon
Πωλήσεις

Megane RenaultSport F1: παράδοση στον τυχερό

Την Κυριακή 4 Ιουνίου στα πλαίσια του εορτασμού λήξης του 53ου Ράλλυ Ακρόπολις και πριν την εκκίνηση της 18ης και τελευταίας ειδικής του αγώνα, στην πίστα της Υπερειδικής του Ολυμπιακού Σταδίου, ο κορυφαίος οδηγός ράλλυ Simon Jean-Joseph, πρωταθλητής Ευρώπης με Renault, ξεσήκωσε τον κόσμο όπως μόνο αυτός ξέρει.
 
Πιο συγκεκριμένα ο Simon Jean-Joseph προσέφερε άφθονο θέαμα στους θεατές της Σούπερ Ειδικής του Ολυμπιακού Σταδίου οδηγώντας ένα Renault Mégane Sport F1 Team 2.0 lt Turbo (225 ίππων). Στη θέση του συνοδηγού, κάθισαν Έλληνες Ολυμπιονίκες που έζησαν ξεχωριστές στιγμές από την εκπληκτική οδήγηση του Simon Jean-Joseph, χάρη και στις δυνατότητες του Renault Mégane Sport F1 Team 2.0 lt Turbo.
 
Με το πέρας της εκδήλωσης, το συλλεκτικό Mégane Renault Sport F1 Team 2.0 lt Turbo κληρώθηκε σε έναν υπερτυχερό από τους παρευρισκόμενους θεατές του Ολυμπιακού Σταδίου. Νικητής ανακηρύχθηκε ο κάτοχος του εισιτηρίου της Θύρας 22, τμήμα Β, Σειρά 10 και Θέση 10 κ. Νίκος Βεληβασάκης που την Τετάρτη 14 Ιουνίου παρέλαβε το συλλεκτικό Mégane Renault Sport F1 Team από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της MAVA A.E. κ. Λεωνίδα Μανιατόπουλο.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ