top icon
Πωλήσεις

Festitalia 2006

H Fiat Auto Hellas και η Fiat Credit Hellas, για άλλη μια χρονιά πιστή στο ραντεβού της με τον ιταλικό πολιτισμό, δεν θα μπορούσε να λείψει από την έκθεση Festitalia που διοργανώθηκε από το Μύλο και το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης, από τις 21 Ιουνίου ως και τις 3 Ιουλίου 2006.
 
Και επειδή πίσω από κάθε ιταλικό αυτοκίνητο κρύβεται το χέρι ενός καλλιτέχνη, το κοινό είχε την ευκαιρία να θαυμάσει τα σχέδια του Mario Maioli, του Υπεύθυνου Συντονισμού Στιλ της Fiat τα τελευταία 16 χρόνια, καθώς και μια έκθεση που περιλαμβάνει φωτογραφικά ντοκουμέντα και σχέδια από μοντέλα που βγήκαν στην παραγωγή, αλλά και πρωτότυπα που σχεδιάστηκαν για τον όμιλο Fiat, συμπεριλαμβανομένων και ιστορικών μοντέλων όπως το Topolino και το πενηντάχρονο πια Cinquecento.
 
Σε μια έκθεση, λοιπόν, που συνδύαζε μουσικές βραδιές με συναυλίες της Ornella Vanoni και εκθέσεις μόδας με παρουσιάστρια την Ornela Muti, μέχρι γαστρονομικές απολαύσεις από την Ιταλία, έδωσε το παρών με την χορηγία της η Fiat. Στην έκθεση αυτή συνδυάστηκε αρμονικά το παρελθόν της Fiat, όσο και το παρόν και μέλλον της, καθώς το κοινό μπόρεσε να δει από κοντά τα τελευταία μοντέλα της. 
 
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ