top icon
Πωλήσεις

Alfa Romeo Barcolana

Στη φετινή «Barcolana», ένα εντυπωσιακό ιστιοπλοϊκό αγώνα όπου συμμετείχαν περίπου 1.800 σκάφη και διεξήχθη στις 7 και 8 Οκτωβρίου στην Τεργέστη, η Alfa Romeo ήταν ο βασικός χορηγός αλλά και ο νικητής με το Alfa Romeo Yacht 2, αφού ο skipper και ιδιοκτήτης Neville Crichton τερμάτισε πρώτος.
 
Με αυτή τη νέα νίκη στην Τεργέστη, η Alfa Romeo σημείωσε ένα νέο ρεκόρ: είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του ιστιοπλοϊκού αγώνα, του 38ου φέτος, που ένα maxi yacht κερδίζει τρεις φορές σε τρεις προσπάθειες. Και τερματίζοντας πρώτο το Alfa Romeo ξεπερνά επίσης το όριο των 100 νικών, ένα ρεκόρ άνευ προηγουμένου για ένα σκάφος supermaxi.
 
Η μονομαχία του Alfa Romeo και του Maximus θα συνεχιστεί σύντομα, στον αγώνα Rolex Middle Sea Race στη Μάλτα, ο οποίος ξεκινά στις 18 Οκτωβρίου, όταν τα δύο σκάφη θα αγωνιστούν ενάντια σε 100 άλλα σκάφη, σε δύο παράκτιους αγώνες και στο μεγάλο ράλι των 607 μιλίων.
 
Το Alfa Romeo έχει ήδη κερδίσει τον αγώνα αυτό δύο φορές και θα προσπαθήσει να επιτύχει την τρίτη νίκη του σε μια διαδρομή που θα κάνει τον γύρο της Σικελίας πριν επιστρέψει στη Μάλτα (Μεσίνα, Στρόμπολι, νησιά Egadi, Παντελερία).
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ