top icon
Αγώνες

Οι Χατζηρήγας-Χατζηπαναγιώτου στο 58ο Ράλλυ Ακρόπολις

Στο Ράλλυ Ακρόπολις θα λάβουν μέρος οι Γιώργος Χατζηρήγας και Σπύρος Χατζηπαναγιώτου, που θα μοιραστούν ένα MG ZR 105, της κλάσης Α/5 όπως είναι γνωστή στους ελληνικούς αγώνες.

Λίγες ημέρες μένουν για την έναρξη του Ράλλυ Ακρόπολις (24-27 Μαΐου) και η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Στον εθνικό μας αγώνα θα πάρουν μέρος κορυφαίοι οδηγοί του κόσμου με εξελιγμένα αγωνιστικά αυτοκίνητα. Ωστόσο, υπάρχουν και ελληνικά πληρώματα που θα κάνουν την εμφάνισή τους, μιας και ο αγώνας θα προσμετρά και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ.
 
Στο Ράλλυ Ακρόπολις θα λάβουν μέρος οι Γιώργος Χατζηρήγας και Σπύρος Χατζηπαναγιώτου, που θα μοιραστούν ένα MG ZR 105, που ανήκει στην κλάση Α/5 όπως είναι γνωστή στους ελληνικούς αγώνες, ή κλάση 7 όπως είναι γνωστή στους αγώνες του WRC. Το πλήρωμα, θα συμμετάσχει σε δυο αγωνιστικές ημέρες με στόχο την ευχαρίστηση των θεατών, αλλά και τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει μία συμμετοχή σε έναν τόσο κορυφαίο και δύσκολο αγώνα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το πλήρωμα θα στηρίξουν οι εταιρείες «Motoren ΕΠΕ», «ΙΚΤΕΟ Ηνίοχος» και «Υγραεριοκίνηση Τσοπελογιάννης». 

 
Η έναρξη του αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 24 Μαΐου, μπροστά από το Ζάππειο Μέγαρο.
 
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ