top icon
Πωλήσεις

Ανάκληση Volvo XC90

Στην ανάκληση 99 μονάδων του «XC90» προχωρά η Volvo Cars Hellas σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, όπως ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή, Γιάννης Οικονόμου. Η ενέργεια αφορά σε οχήματα Model Year 2007 και 2008, στα οποία κάτω από ορισμένες συνθήκες, κατά την εκκίνηση, το σύστημα κλιματισμού δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε λόγω ενός προβλήματος του λογισμικού του κινητήρα. Για παράδειγμα, μπορεί να μην είναι διαθέσιμη λειτουργία ξεθαμπώματος του παρμπρίζ. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Volvo για να γίνει αναβάθμιση του λογισμικού διαχείρισης του κινητήρα, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

 
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας «Volvo Cars Hellas», στο τηλέφωνο 210-5709700.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ