top icon
Επικαιρότητα

ΟΑΣΑ: έρευνα για τις μετακινήσεις

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη έρευνα μετακινήσεων που διεξάγει ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αττικής σε ολόκληρο το Λεκανοπέδιο, η οποία θα διαρκέσει ως τα μέσα του Δεκεμβρίου. Περίπου 30.000 νοικοκυριά, οδηγοί και επιβαίνοντες σε 200.000 οχήματα, καθώς και 50.000 πεζοί θα εκφράσουν την άποψή τους, σε ειδικούς συνεργάτες του ΟΑΣΑ, για τις συνθήκες μετακίνησης στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
 
Η απάντησή τους θα συμβάλει καθοριστικά στην υλοποίηση νέων μεγάλων συγκοινωνιακών έργων στην Αθήνα και την Αττική (νέες γραμμές Μετρό-Προαστιακού-Τραμ, κατασκευή χώρων στάθμευσης & μετεπιβίβασης, νέοι δρόμοι) και την παροχή νέων υπηρεσιών υψηλού επιπέδου (ηλεκτρονικό εισιτήριο, άμεση πληροφόρηση μέσω ηλεκτρονικών στάσεων και κινητής τηλεφωνίας), καθώς επίσης και υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών της Αττικής, που θα κάνουν την πόλη πιό ανθρώπινη, σύγχρονη και φιλική.
 
Το πλήρες ερωτηματολόγιο της έρευνας υπάρχει και στην αρχική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΟΑΣΑ, όπου ο καθένας μπορεί να καταθέσει την άποψή του, ενώ η καταγραφή των συχνότερων μετακινήσεών του με τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα βοηθήσει στη συγκέντρωση και την επεξεργασία των αναγκαίων για τη βελτίωσή τους δεδομένων. Στην έρευνα μπορεί κάποιος να συμμετάσχει και από τηλεφώνου, καλώντας τον αριθμό 210 8200956. Η ηλεκτρονική διεύθυνση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αττικής είναι www.oasa.gr.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ