top icon
Αγώνες

PICK BP Ultimate 2012

Εκδήλωση για την παρουσίαση του στρατηγικού σχεδιασμού του 4ου Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ PICK BP Ultimate 2012 στον επιχειρηματικό κόσμο πραγματοποίησε η Οργανωτική Επιτροπή του θεσμού.

Εκδήλωση για την παρουσίαση του στρατηγικού σχεδιασμού του 4ου Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ PICK BP Ultimate 2012 στον επιχειρηματικό κόσμο πραγματοποίησε η Οργανωτική Επιτροπή του θεσμού. 
 
Την παρουσίαση έκανε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού, Τάκης Πουρναράκης, ο οποίος αναφέρθηκε στη μοναδικότητα του θεσμού στο είδος του πανελλαδικά και σχολίασε ότι οι τρεις προηγούμενες χρονιές του PICK BP Ultimate απέδειξαν ότι στην Πάτρα υπάρχουν οι άνθρωποι με τις γνώσεις, την εμπειρία και την κουλτούρα για την διοργάνωση τέτοιων μεγάλων γεγονότων.
 
«Αυτό το κεκτημένο συνιστά μια βαριά «κληρονομιά» για τους θεσμικούς φορείς της διοργάνωσης, την τοπική αυτοδιοίκηση, τον επιχειρηματικό κόσμο της Αχαΐας και φυσικά για τους πολίτες της» ανέφερε ο Τ. Πουρναράκης και απαρίθμησε ορισμένες από τις παράλληλες δράσεις του 4ου PICK BP Ultimate 2012, όπως είναι: Η συμμετοχή στο αγωνιστικό διήμερο του Ιταλού οδηγού Davide Foré ο οποίος έχει στεφθεί κατ’ επανάληψη παγκόσμιος πρωταθλητής, το πρόγραμμα της ακροβατικής ομάδας «Arrepiado» από την Πορτογαλία, Show drift από την ομάδα «Frenzy drift team» και τον Αποστόλη Παπαλεξόπουλο κ.ά. Επίσης, στα πλαίσια του 4ου PICK BP Ultimate, ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών θα διοργανώσει για δεύτερη φορά Σιρκουΐ Ποδηλασίας στο κέντρο μιας Ελληνικής πόλης.
 
Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ο οποίος «μοιράστηκε» με το ακροατήριο την προσωπική του εμπειρία από την συμμετοχή στην Οργανωτική Επιτροπή του PICK BP Ultimate. Ο Πλ. Μαρλαφέκας τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό να διατηρηθεί ζωντανός ο θεσμός που «γεννήθηκε» στην Πάτρα. Επεσήμανε ότι οι άνθρωποι που ξεκίνησαν το Διεθνές Σιρκουί για Καρτ οραματίζονται την εξέλιξή του σε ένα εβδομαδιαίο γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού, το οποίο να περιλαμβάνει την πρόσκληση οδηγών της F1 για μια βόλτα με καρτ στο ιστορικό κέντρο της Πάτρας και την διοργάνωση διεθνούς έκθεσης αυτοκινήτου όταν προχωρήσει η κατασκευή του Αυτοκινητοδρομίου, για το οποίο εκτίμησε ότι «βρισκόμαστε πολύ κοντά».
 
Στους παρευρισκόμενους αναλύθηκαν τα οφέλη που προκύπτουν για τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής που θα στηρίξει την διοργάνωση. Καταρχήν, είναι η ικανοποίηση της συμμετοχής σε μια τοπική προσπάθεια που προβάλει την Αχαΐα και την Δυτική Ελλάδα διεθνώς, και αφετέρου το 4ο PICK BP Ultimate αποτελεί ένα ιδανικό περιβάλλον για την προβολή των επιχειρήσεων που θα το στηρίξουν. 
Η παρουσίαση φιλοξενήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αχαΐας.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ