top icon
Πωλήσεις

Στο δυναμόμετρο με τα λιπαντικά Eneos

Ένα διαφορετικό event παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 18 Ιουλίου, στο κατάστημα δυναμομέτρησης Unlimited Exelixis που διατηρεί ο Γιάννης Φωτεινέλης, στην περιοχή της Βάρης.

Ένα διαφορετικό event παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 18 Ιουλίου, στο κατάστημα δυναμομέτρησης Unlimited Exelixis που διατηρεί ο Γιάννης Φωτεινέλης, στην περιοχή της Βάρης.
 
Ο γνωστός οδηγός αγώνων ανάβασης και επαγγελματίας στο χώρο του αυτοκινήτου, διοργάνωσε σε συνεργασία με την εταιρεία λιπαντικών Eneos, την οποία εκπροσωπεί και στους αγώνες, μια βραδιά «ελέγχου» των επιδόσεων των ιαπωνικών λιπαντικών. Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο αντιπρόσωπος της Eneos κ. Διαμάντης, ενώ την παρουσίαση ανέλαβε ο Στράτος Φωτεινέλης, γνωστός δημοσιογράφος αυτοκινήτων και οδηγός αγώνων. 

 
Πιο συγκεκριμένα, το τεστ αποτελούνταν από δυο στάδια. Αρχικά, περιλάμβανε τη δυναμομέτρηση τριών αυτοκινήτων τα οποία είχαν ήδη υποστεί μετατροπές. Τα αυτοκίνητα αυτά ήταν ένα VW Scirocco, μια Alfa Romeo Mito, ενώ το κερασάκι στην τούρτα ήταν μια πολύ δυνατή (όπως αποδείχθηκε και από τη μέτρηση) BMW M3 με την οποία αγωνίζεται ο Παναγιώτης Σκαλτσάς σε αγώνες αναβάσεων. Αμέσως μετά και ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι είδαν ζωντανά τη διαδικασία και έπειτα τα αποτελέσματα των μετρήσεων, οι μηχανικοί του δυναμομέτρου, μαζί φυσικά με το Γιάννη Φωτεινέλη, αφαίρεσαν τα λάδια των αυτοκινήτων, γεμίζοντας τον κινητήρα με αυτά της Eneos. Οι επιδόσεις ήταν θεαματικές, αφού στην επόμενη δυναμομέτρηση, όλα τα αυτοκίνητα αύξησαν την ιπποδύναμή τους, ενώ ειδικά η BMW M3 έφτασε να ισχυροποιηθεί κατά 12 ίππους. 

 
Η βραδιά κύλησε όμορφα με ενδιαφέρουσες συζητήσεις στο ζεστό, όχι εξαιτίας της ζέστης αλλά λόγω της φιλοξενίας, κατάστημα της οικογένειας Φωτεινέλη, με το Στράτο Φωτεινέλη να υπόσχεται και άλλες τέτοιες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ενώ όσοι παρευρέθηκαν έφυγαν ευχαριστημένοι, αποκτώντας μάλιστα και «προίκα» από την εταιρεία που διοργάνωσε την εκδήλωση. _Ν.Δ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ