top icon
Κόσμος

Στις 19 Απριλίου έρχεται η νέα Ferrari 296 Spider

H Ferrari δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια εικόνα της νέας 296 Spider την οποία θα δούμε επίσημα στις 19 Απριλίου.

Ένα ακόμα μέλος θα αποκτήσει η κατηγορία των ανοιχτών supercars, με την προσθήκη της Ferrari 296 Spider.

Πιο συγκεκριμένα, στις 19 Απριλίου το νέο μοντέλο της Ferrari θα παρουσιαστεί και επίσημα. Βασισμένο στη Ferrari 296 GTB, περιμένουμε να δούμε την έκδοση Spider του ιταλικού μοντέλου, η οποία ενδέχεται να φέρει την ονομασία GTS. Θα χρησιμοποιεί, μάλιστα, τον ίδιο V6 plug-in hybrid 3λιτρο κινητήρα των Ιταλών με απόδοση 819 ίππους.

Ferrari

Η πρόσφατη ανάρτηση της Ferrari στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν δείχνει πολλά πράγματα από το μοντέλο της Ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, αλλά μπορούμε να δούμε κάποια στοιχεία για την σιλουέτα του αυτοκινήτου. Είναι δεδομένο πως θα υπάρχει η έλλειψη οροφής. Από εκεί και πέρα, ο κατακόρυφος σχεδιασμός του πίσω παραθύρου και του περιμετρικού πάνελ του αμαξώματος μιμείται τη θρυλική 250 LM της δεκαετίας του ’60, και κρίνοντας από αυτή την εικόνα teaser θα μπορούσαμε να δούμε αυτό το σχεδιαστικό γνώρισμα να συνεχίζεται με την 296 Spider.

Όπως συμβαίνει στα περισσότερα ανοιχτά μοντέλα, έτσι και στην περίπτωση της Ferrari 296 Spider, αναμένεται να προστεθούν ενισχύσεις για να βελτιώσουν την ακαμψία του ανοιχτού αμαξώματος, που θα έχουν ως συνέπεια και την αύξηση του βάρους, που αναμένεται να ξεπεράσει τα 1.470 κιλά της κλειστής εκδοχής του μοντέλου.

Ωστόσο η αύξηση του βάρους θα επηρεάσει ελάχιστα τις επιδόσεις του νέου μοντέλου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ