top icon
Επικαιρότητα

Η σπορ έκδοση vRS του Skoda Karoq μπορεί να είναι υβριδική

Η υψηλών επιδόσεων έκδοση vRS του μεσαίου SUV της Skoda είναι πολύ πιθανό να δεχτεί την αρωγή ενός υβριδικού συστήματος κίνησης.

Με την έκδοση Cupra του ομόσταβλου Seat Ateca να βρίσκεται οριστικά πλέον προ των πυλών, η Skoda προετοιμάζεται ώστε να δώσει τη δική της απάντηση με την έκδοση vRS. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού ειδικού Τύπου, το Karoq vRS ενδέχεται να υιοθετήσει ένα plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης προκειμένου η απόδοσή να ανέβει στα επιθυμητά για τους Τσέχους επίπεδα ή ένα αντίστοιχο 48βολτο.

Όπως αποκάλυψε ο Υπεύθυνος Έρευνας και Εξέλιξης της Skoda, Christian Strube, η εταιρεία δεν έχει ακόμα πάρει τις τελικές της αποφάσεις αναφορικά με το τεχνολογικό ποιον της έκδοσης vRS. Επ’ αυτού, ο Strube φέρεται να δήλωσε μιλώντας σε εκπροσώπους του βρετανικού Τύπου στο περιθώριο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, τα εξής:

«Δίνω μάχη για το θέμα αυτό. Όπως ακριβώς κάνω γενικότερα για την έκδοση vRS. Μια τέτοια έκδοση θα ταίριαζε απόλυτα στο Karoq και μάλιστα πολύ περισσότερο απ’ ότι στο Kodiaq, μιας και πρόκειται για ένα πιο κόμπακτ και συμπαγές SUV. Θα ήταν ιδανικό».

Στα πλαίσια των ίδιων δηλώσεων, ο Strube αποκάλυψε πως πριν την παρουσίαση του vRS, η Skoda θα παρουσιάσει τις εκδόσεις Sportline του μεσαίου της SUV, οι οποίες θα διαθέτουν πιο σπορτίφ αύρα σε σχέση με τις απλές._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ