top icon
Επικαιρότητα

Chevrolet Trax

Η Chevrolet έχει έτοιμη για το Παρίσι μια νέα πρόταση, που ανήκει στην κατηγορία των οχημάτων ελευθέρου χρόνου και ονομάζεται Trax.

Η Chevrolet έχει έτοιμη για το Παρίσι μια νέα πρόταση, που ανήκει στην κατηγορία των οχημάτων ελευθέρου χρόνου και ονομάζεται Trax. Θα προσφέρεται με δύο κινητήρες βενζίνης, τον υπερτροφοδοτούμενο 1.4 των 140 ίππων και με τον «ατμοσφαιρικό» των 1.6 λίτρων. Θα διατίθεται επίσης και με έναν turbodiesel των 1.7 λίτρων, απόδοσης 130 ίππων. Και τα τρία μηχανικά σύνολα συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων των έξι σχέσεων, ενώ το αντίστοιχο αυτόματο εξαιρεί μόνο τον κινητήρα των 1.6 λίτρων. Αυτονόητο φυσικά ότι το μικρό SUV θα διανέμεται τόσο σε δικίνητες, όσο και σε τετρακίνητες εκδόσεις.

 
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
Μήκος: 4.248 χλστ.
Πλάτος: 1.766 χλστ.
Μεταξόνιο: 2.555 χλστ.

 
Με χώρους στην καμπίνα του για πέντε επιβάτες και γενναιόδωρο χώρο αποσκευών, το Trax θα διατεθεί σε 140 αγορές σε όλο τον κόσμο. Βασικό ρόλο στο προφίλ του νέου Chevrolet θα παίξει η εμφάνισή του, καθώς η σχεδίαση του αμαξώματος σε συνδυασμό με το μικρό σχετικά μέγεθος δημιουργούν μια ξεχωριστή εικόνα. Στο εσωτερικό θα μπορεί να βρει κανείς ένα πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού, υλικά και ποιότητα κατασκευής που παραπέμπουν σε μεγαλύτερα και ακριβότερα μοντέλα και μια μοντέρνα σχεδίαση του ταμπλό, που θα δένει αρμονικά με την συνολική εμφάνιση του αυτοκινήτου.

 
Το νέο μικρό SUV της Chevrolet προβλέπεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στους δρόμους της γηραιάς ηπείρου την Άνοιξη του 2013.    

 
To concept Trax του 2007

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ