top icon
Αγώνες

Ηulkenberg: Μπορούμε να φτάσουμε τη Williams

O Γερμανός οδηγός της Force India μίλησε για την ομάδα και τους στόχους που έχει θέσει για τη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου.

O Γερμανός οδηγός της Force India μίλησε για την ομάδα και τους στόχους που έχει θέσει για τη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου.
 
Το φετινό πρωτάθλημα εξελίσσεται θετικά για την ομάδα της Force India, που για μια ακόμη χρονιά συμμετέχει στη Formula 1 με τους κινητήρες της Mercedes. Μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 46 βαθμούς, με τα καλύτερα αποτελέσματα να έρχονται στο Grand Prix της Ευρώπης στο λιμάνι της Βαλένθια (16 βαθμοί, με τα μονοθέσια να τερματίζουν στην πέμπτη και στην έβδομη θέση της γενικής κατάταξης) και στο πριγκιπάτο του Μονακό (10 βαθμοί, με τα μονοθέσια να τερματίζουν στην έβδομη και στην όγδοη θέση της γενικής κατάταξης).
 
Όσο για τους πιλότους της ομάδας, ο Paul di Resta με 27 βαθμούς βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας των οδηγών, ενώ ο Nico Hulkenberg έχει 19 βαθμούς και κατέχει τη 16η θέση στον βαθμολογικό πίνακα.
 
Στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών η Force India κατέχει μέχρι στιγμής την όγδοη θέση και βρίσκεται επτά μόλις βαθμούς πίσω από τη Williams. O Νico Hulkenberg στις πρόσφατες δηλώσεις του εξέφρασε την άποψη ότι η ομάδα έχει τη δυνατότητα να «πιάσει» τη Williams στους βαθμούς και στη συνέχεια να την ξεπεράσει, καθώς θεωρεί ότι τα μονοθέσια της Force India θα είναι ισχυρότερα στο υπόλοιπο της σεζόν.
 
Μένει να δούμε αν η συμπαθής ομάδα θα έχει τις εμφανίσεις που ελπίζει, αλλά και ποια θα είναι η απάντηση των Maldonado-Senna στις πίστες…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ