top icon
Eλληνικοί αγώνες

Ελληνικοί Αγώνες: Ώρα μηδέν…

Σε Ολέθρια σχέση οι Ελληνικοί Αγώνες, με τους αθλητές-αγωνιζόμενους σοφά συντονισμένους απο την 5μελή επιτροπή τους που διδάσκει το ήθος τους με τακτ, να αντιμετωπίζονται απο την αδιαλλαξία της Ομοσπονδίας, την “περίεργη” αδιαφορία του ΣΟΑΑ και την “αμηχανία της απειρίας” που χαρακτηρίζει τον ΣΟΑ.Β.Ε.

Συναντήσεων συνέχεια λοιπόν και η προθέρμανση χωρίς προφυλάξεις, αλλά δυναμικά και με αυθορμητισμό που ξεπερνάει τους διοικούντες, εξελίσσεται σε κυρίως αγώνα.
Αγώνες
Απο τη ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη όπου τα Σωματεία ΑΟΘ, ΛΑΒ και ΕΛΕΤΑ, έγραψαν τον πρόλογο της Ιστορίας, το κυρίως πιάτο σε 6στερη διάσταση, “μεθαύριο” την Κυριακή 3 Απριλίου στο φιλόξενο Royal Olympic  στο κέντρο της Πρωτεύουσας, με πανάκριβη θέα την Ακρόπολη.
Ότι ταιριάζει στον Έλληνα Οδηγό Αγώνων που δίνει τη μάχη για την αξιοπρέπεια του, απαιτώντας δυναμικά το σεβασμό απο το ΔΣ και τη ΓΣ της Ομοσπονδίας τους, που συλλαμβάνεται “εκτός αγώνα” κατά εξακολούθηση._ Σ. Χ.
Παραθέτουμε την ανακοίνωση των αγωνιζομενων που έχουν την ευθύνη της διαδικασίας:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Μετά τις σημαντικές εξελίξεις που έλαβαν χώρα, καθίσταται απαραίτητο να συνέλθει σύσσωμο το σώμα των αγωνιζομένων προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις.

Δυστυχώς, στο θεσμικό όργανο του αθλήματός μας (ΟΜΑΕ), ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ συνεχίζουν την αδιάλλακτη συμπεριφορά τους, που αρμόζει σε επηρμένο ηγέτη ολοκληρωτικών και αυταρχικών καθεστώτων, μιας άλλης ξεπερασμένης εποχής.

Προφανώς, αυτή η στάση μας απογοητεύει και βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με την συντριπτική πλειοψηφία της κοινότητας των Ελληνικών αγώνων.

Αποδεδειγμένα, η Ομοσπονδία δεν σέβεται τον κόπο μας, την αγωνία μας και τα όνειρα μας, που κοστίζουν μόνο σε εμάς, τους συμμετέχοντες.

Η ΟΜΑΕ, εκτροχιάστηκε …

Συνεπώς, είναι αναγκαίο να συνέλθουμε άμεσα, προκειμένου να ανταλλάξουμε απόψεις και να προχωρήσουμε στις επόμενες κινήσεις μας.

Προτείνουμε, 

Συγκέντρωση αγωνιζομένων, την Κυριακή 3 Απριλίου 2022 και ώρα 12:00 στο  Royal Olympic Hotel. 

Η συνάντηση, θα μεταδοθεί διαδικτυακά και η συμμετοχή επιβάλλεται να είναι μαζική και αθρόα. 

“Το διακύβευμα, δεν είναι πλέον η διεξαγωγή αγώνων και η σωτηρία των πρωταθλημάτων. Διακυβεύεται,  η  αξιοπρέπειά μας”…

Με εκτίμηση,

Οι αγωνιζόμενοι, που συντονίζουν την προσπάθεια των συναθλητών τους για καλύτερους Ελληνικούς αγώνες …

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ