top icon
Αγώνες

Ράλλυ Barum: Τραγική κατάληξη…

Ο ένατος γύρος του IRC, και όγδοος του ERC, το Ράλλυ Barum, διακόπηκε μετά την 13η ε.δ., όταν το Subaru Impreza του Vaclan Kopacek βγήκε από το δρόμο και χτύπησε θανάσιμα έναν θεατή.

Η 13η ε.δ. του Ράλλυ Barum, έμελε να έχει τραγική κατάληξη, αφού ένας θεατής έχασε τη ζωή του μετά από έξοδο του Vaclan Kopacek. Συγκεκριμένα, ο Τσέχος οδηγός έχασε τον έλεγχο του Subaru Impreza που οδηγούσε με αποτέλεσμα να πέσει επάνω σε θεατές, αφού πρώτα τούμπαρε αρκετές φορές. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι χτύπησε δύο εκ αυτών, με τον έναν να υποκύπτει αμέσως στα τραύματα του. Αξίζει να σημειώσουμε, ότι σύμφωνα με πληροφορίες οι θεατές βρισκόντουσαν σε σημείο όπου δεν επιτρεπόταν. Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα αμέσως αποφάσισε τη διακοπή του αγώνα, με αποτέλεσμα η νίκη να πάει στα χέρια του Juho Hanninen, ο οποίος και ήταν επικεφαλής της κατάταξης μέχρι εκείνη τη στιγμή.
 
Ο αγώνας, πάντως, είχε μεγάλο ενδιαφέρον και έντονο συναγωνισμό, με τον Hanninen να έχει σημαντική κόντρα σε όλη τη διάρκεια του με τον ομόσταυλο του στην Skoda, Jan Kopecky. Τουλάχιστον μέχρι την 13η ε.δ., οπότε και έσπασε ο κινητήρας του Fabia. Η ειδική που μετά από λίγο οδήγησε στην αναβολή του αγώνα. Σημειώστε, ότι ο Andreas Mikkelsen ήταν τρίτος γενικής, αλλά δύο κλαταρίσματα τον έριξαν στην δέκατη, τερματίζοντας εν τέλει όγδοος όταν ο αγώνας διακόπηκε. Το βάθρο συμπλήρωσαν οι Roman Kresta και Tomas Kostka, αμφότεροι με Skoda Fabia S2000._Π.Τ.     
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ