top icon
Κόσμος

O Elon Musk προκαλεί τον Putin σε «μονομαχία»

Ο Elon Musk προκαλεί για μια ακόμα φορά προκαλώντας τον Πρόεδρο της Ρωσίας Vladimir Putin σε «μονομαχία» με «έπαθλο» την Ουκρανία.

Ο πάντοτε εκκεντρικός – και ενίοτε προκλητικός – Elon Musk τράβηξε για μία ακόμα φορά τα βλέμματα της κοινής γνώμης και με αφορμή της τραγικές εξελίξεις στην Ουκρανία και την εισβολή της Ρωσίας σε αυτή, προκάλεσε τον Πρόεδρο της τελευταίας Vladimir Putin σε «μονομαχία».

Και όλα αυτά, μέσω σχετικής ανάρτησης του πλουσιότερου ανθρώπου στον πλανήτη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της Tesla, δεν παρέλειψε να αναγράψει το όνομα του Ρώσου προέδρου, αλλά και του ονόματος της Ουκρανίας, στα ρωσικά.

Ιδού και τα σχετικά πειστήρια:

Χαρακτηριστική ήταν και η διαδικτυακή παρέμβαση του αναπληρωτή πρωθυπουργού και υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Ουκρανίας, Miychailo Fedorov, ο οποίος απάντησε στον CEO της Τesla λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μπορούμε να τον στείλουμε στον Δία, για κάθε ενδεχόμενο».

Όπως ήταν αναμενόμενο, μέχρι και αυτή τη στιγμή, η ανάρτηση του Elon Musk στην πρόκληση-πρόσκληση προς τον Ρώσο πρόεδρο έχει προκαλέσει περισσότερα από 29.300 σχόλια, ενώ τα likes ξεπερνούν τα 186.000.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ