top icon
Επικαιρότητα

Ford Verve σεντάν

Το νέο της πρωτότυπο, Verve σεντάν, παρουσίασε η Ford στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου του Guangzhou, στην Κίνα. Πρόκειται για την τετράθυρη έκδοση του μοντέλου που αναμένεται να αντικαταστήσει το Fiesta. Το Verve υπολογίζεται ότι θα βγει στην παραγωγή στα τέλη του επόμενου χρόνου ενώ, αρχικά, θα διατεθεί στην Κίνα και στη Νότιο Αμερική.

Σχεδιαστικά, το τετράθυρο Verve, έχει αρκετά κοινά σημεία με την ομώνυμη, τρίθυρη εκδοχή, ενώ θυμίζει ελαφρά και το -κατά πολύ μεγαλύτερο- Mondeo. Το design έχει αναλάβει το ευρωπαϊκό τμήμα της Ford, ενώ το αυτοκίνητο μοιράζεται το ίδιο πάτωμα με το νεοαφιχθέν Mazda 2.

Σχεδιαστικά, το αυτοκίνητο είναι αρκετά μοντέρνο, με χρωμιωμένες λεπτομέρειες και νεανικές γραμμές. Ιδιαίτερα εντυπωσιακός είναι ο διαχύτης στον πίσω προφυλακτήρα, αλλά και τα πλαϊνά παράθυρα, τα οποία δε διαθέτουν πλαίσιο.

Εξίσου δυναμικό και μοντέρνο με το εξωτερικό είναι και το εσωτερικό του Verve, το οποίο διαθέτει υψηλής ποιότητας υλικά, όπως δέρμα και αλουμίνιο. Η μεγάλη γυάλινη οροφή παρέχει άπλετο φως, ενώ προχωρημένος είναι και ο πίνακας οργάνων. Χαρακτηριστικά, η ίδια η εταιρία δήλωσε ότι το αυτοκίνητο απευθύνεται στη γενιά που μεγάλωσε με κινητά τηλέφωνα.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ