top icon
Αγώνες

MotoGP: Πρεμιέρα για την Mooney VR46 Racing Team

Η Mooney VR46 Racing Team, η νεοσύστατη με άλλα λόγια ομάδα του Valentino Rossi στο MotoGP, παρουσιάζει επίσημα τους χρωματισμούς των μοτοσικλετών της καθώς φυσικά και το δίδυμο των αναβατών της.

Η Mooney VR46 Racing Team είναι η νεοσύστατη στη μεγάλη κατηγορία ομάδα του Valentino Rossi, ο οποίος, ως γνωστόν, στρέφει από φέτος το βλέμμα του στους αγώνες αυτοκινήτου μετά την απόσυρση του Ιταλού άσσου από το MotoGP και μία λαμπρή καριέρα 26 ετών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Μετά από μία θετική παρουσία στις επίσημες δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν τις περασμένες μέρες σε Μαλαισία και Ινδονησία, η ομάδα αποκαλύπτει και επίσημα πλέον τα «όπλα» της. Και συγκεκριμένα, το livery της μοτοσικλέτας, που δεν είναι άλλη από την Desmosedici GP της Ducati, αλλά και τους αναβάτες της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία, Luca Marini και Marco Bezzecchi.

Mooney VR46 Racing Team - MotoGP

Όπως είναι φανερό και από τις σχετικές φωτογραφίες, το φωσφορίζον κίτρινο και μαύρο χρώμα της VR46, σε συνδυασμό με το σκούρο γκρι της ιταλικής εταιρείας Mooney, που είναι και ο βασικός χορηγός της ομάδας, αποτελούν τα κυρίαρχα στοιχεία στις δύο μοτοσικλέτες.

Παράλληλα με τις μοτοσικλέτες με τις οποίες η Mooney VR46 Racing Team θα συμμετάσχει στο MotoGP, η ομάδα παρουσίασε επίσης και το έμψυχο και άψυχο «οπλοστάσιό» της στην κατηγορία Moto3.

Mooney VR46 Racing Team - MotoGP

Όπως ήταν αναμενόμενο, το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα της ομάδας που ολοκληρώθηκε προ ολίγου στο ιστορικό Rossini Theatre, έδωσε και ο ιδιοκτήτης της ομάδας και 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Valentino Rossi, ο οποίος δήλωσε:

«Έχουμε κάνει πολύ δρόμο από τη Moto3, αλλά τώρα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το ντεμπούτο μας στο MotoGP με μία ομάδα της VR46 και τέσσερις νεαρούς αναβάτες που ξέρω ότι θα δώσουν το 100% του εαυτού τους. Είναι το κλείσιμο ενός κύκλου για μένα, αλλά και για όλους τους ανθρώπους που έχουν δουλέψει με τόσο πάθος σε αυτό το project όλα αυτά τα χρόνια. Ταυτόχρονα είναι ένα υπέροχο ντεμπούτο και η αρχή ενός νέου κεφαλαίου αυτής της όμορφης ιστορίας στο MotoGP. Είμαστε εδώ χάρη στην υποστήριξη όλων των συνεργατών μας και είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω την Mooney».

Mooney VR46 Racing Team - MotoGP

Από τη μεριά του, ο ετεροθαλής αδελφός του Ιταλού άσσου και Νο 1 αναβάτης της ομάδας, Luca Marini, δήλωσε:

«Θα είναι μια πολύ σημαντική σεζόν για εμένα και για ολόκληρη την Mooney VR46 Racing Team. Έχω αρχίσει να εξοικειώνομαι με τη νέα μοτοσυκλέτα, την Ducati GP22, και να κατανοώ τις δυνατότητές της στις τελευταίες δοκιμές. Τα συναισθήματα είναι κάτι παραπάνω από θετικά, ο στόχος είναι να μπορέσουμε να παραμείνουμε σταθερά στο γκρουπ των κορυφαίων αναβατών, παλεύοντας για το Top 5 και πάντα για το Top 10. Θα ήθελα να φτάσω στο βάθρο αν και ξέρω ότι είναι ένας πολύ φιλόδοξος στόχος».

Mooney VR46 Racing Team - MotoGP

Ο Marco Bezzecchi, είπε:

«Ο αγώνας στο Κατάρ βρίσκεται πολύ κοντά και θα πρέπει να μάθω να διαχειρίζομαι τη θετική πίεση που θα έχω. Η αναμονή ήταν μεγάλη και η αδρεναλίνη είναι πολύ πλέον. Είμαι ευχαριστημένος με την έκβαση των δοκιμές, αν και έχω πολλά να μάθω ακόμα. Έχουμε κάνει μόνο μία προσομοίωση αγώνα μέχρι στιγμής και τα πρώτα GPs θα είναι μία πρόκληση για εμένα. Μου αρέσει η ομάδα, είναι δεμένη και η ατμόσφαιρα είναι καλή. Ο τίτλος του Rookie της χρονιάς είναι ένας μεγάλος στόχος, και θα ήθελα όσο τίποτε άλλο να παλέψω για αυτόν. Η μοτοσικλέτα έχει τα χρώματα του Valentino και της οικογένειας VR46 αλλά και το ιταλικό πνεύμα της Mooney και της Ducati».

Mooney VR46 Racing Team - MotoGP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Mooney VR46 Racing Team - MotoGP
  • Mooney VR46 Racing Team - MotoGP
  • Mooney VR46 Racing Team - MotoGP
  • Mooney VR46 Racing Team - MotoGP
  • Mooney VR46 Racing Team - MotoGP
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ