top icon
Επικαιρότητα

Fiat Ducato Truckster

Μετά την πανευρωπαϊκή δημοσιογραφική παρουσίαση το νέο Ducato έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση ενώπιον του κοινού στην έκθεση της Μαδρίτης. Με αυτή τη ευκαιρία η Fiat Light Commercial Vehicles Division παρουσίασε στην έκθεση της ισπανικής πρωτεύουσας κι ένα μοναδικό πρωτότυπο, το Ducato «Truckster».
 
Το «Truckster» δημιουργήθηκε από το σχεδιαστικό κέντρο της Fiat σε συνεργασία με τις εταιρείες Bosch SpA, Behr GmbH, SEWS CABIND SpA (Sumitomo Group) και Denso Thermal System SpA, έχει γενναιόδωρες διαστάσεις (μήκος, 6,48 μέτρα, πλάτος 2,49 μέτρα, ύψος 2,55 μέτρα) κι ένα σύγχρονο στιλ που δημιουργεί μια αίσθηση των σπορ επιδόσεων, με ανάλογο σπορ χαρακτήρα και στο εσωτερικό.
 
Και, όπως και το Ducato, έτσι και το «Truckster» είναι ένα όχημα με μεγάλη ευελιξία διαμόρφωσης, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καλύψει ένα τεράστιο αριθμό διαφορετικών αναγκών: από την απλή χρήση του ως οχήματος επίδειξης σε μία έκθεση, μέχρι τη χρήση του ως οχήματος «περιπέτειας», για τη μεταφορά αγωνιστικών αυτοκινήτων η μοτοσικλετών.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ