top icon
Επικαιρότητα

Mitsubishi Outlander concept

Η Mitsubishi θα εκθέσει στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού μια πρωτότυπη έκδοση του νέου Οutlander, το οποίο θα κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στην Ευρώπη την άνοιξη του 2007. Το αυτοκίνητο σταδιοδρομεί στην Ιαπωνία, ήδη από τον Οκτώβριο του 2005, έχοντας στο ενεργητικό του 20.000 πωλήσεις και τον άτυπο τίτλο του “best seller" στα οχήματα SUV που διανέμονται εκεί.
 
Στηριγμένο στη νέα πλατφόρμα της εταιρείας, το νέο Outlander διαθέτει μεγαλύτερες διαστάσεις από το μοντέλο που διαδέχεται. Πληροφορίες για τους κινητήρες, με τους οποίους θα εφοδιάζεται το νέο Outlander στη Γηραιά Ήπειρο, δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.
 
Το πρωτότυπο, που θα δούμε στη διεθνή έκθεση του Παρισιού, διαθέτει 16βάλβιδο turbodiesel κινητήρα δύο λίτρων προερχόμενο από τη VW, ισχύος 140 ίππων, που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων.
 
Το αυτοκίνητο έχει 7θέσια διάταξη, με το σύστημα "Hide&SeatO", να μεριμνά για την αναδίπλωση της 3ης σειράς καθισμάτων, δημιουργώντας επίπεδο χώρο αποσκευών. Επίσης, η πέμπτη πόρτα αναπτύσσεται σε δύο τμήματα, για μεγαλύτερη άνεση στη φόρτωση αντικειμένων.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ