top icon
Αγώνες

16ο Ράλλυ Κορίνθου: Επιστροφή στις νίκες για την ΕΚΟ Halivelakis Racing Team

Οι Κωνσταντίνος Χαλιβελάκης-Σπύρος Μπαρδάκης συμμετείχαν στο 16ο Ράλλυ Κορίνθου, προτελευταίο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ χώματος 2012, τερματίζοντας στην πρώτη θέση των κατηγοριών F2 και Α6

Ο Κωνσταντίνος Χαλιβελάκης μαζί με τον Σπύρο Μπαρδάκη συμμετείχαν στο 16ο Ράλλυ Κορίνθου, προτελευταίο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ χώματος 2012, τερματίζοντας μετά από έναν ταχύτατο αγώνα στην πρώτη θέση των κατηγοριών F2 και Α6 μπροστά από τους Σάββα Λευκαδίτη-Βαγγέλη Ακράτο με Peugeot 206 Kit-car επίσης και τους Μπάμπη Γαζετά-Γιώργο Φασκιώτη με Opel Corsa s1600. Αναμφίβολα ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για το πλήρωμα της ΕΚΟ–Halivelakis–Racing Team που δείχνουν πως πολύ γρήγορα «δέσανε» και είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν τον τίτλο της F2 που ακόμα διατηρούν μαθηματικές ελπίδες.
 
Από το ξεκίνημα της ημέρας έδειξαν της προθέσεις τους για τη νίκη, κινήθηκαν ταχύτατα και κατάφεραν να επικρατήσουν σε όλα σκέλη του αγώνα. Αξίζει να σημειώσουμε πως το πλήρωμα δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα με το άριστα προετοιμασμένο αυτοκίνητο από το μηχανικό του Θανάση Βασιλείου.

 
Επόμενος και τελευταίος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ χώματος για το 2012 είναι στις 4 Νοέμβρη το Ιστορικό Ράλι Ακρόπολης στην περιοχή των Καμένων βούρλων όπου εκεί θα κριθεί και ο τίτλος της κατηγορίας F2 οδηγών ανάμεσα στους Σάββα Λευκαδίτη που προηγείται με 43 βαθμούς και Μπάμπη Γαζετά που ακολουθεί με 37 βαθμούς και τον Κωνσταντίνο Χαλιβελάκη με 30 βαθμούς όπως επίσης και ο τίτλος της κατηγορίας F2 συνοδηγών με τον Γιώργο Φασκιώτη να προηγείται με 37 βαθμούς και να τον καταδιώκουν οι Σπύρος Μπαρδάκης και Βαγγέλης Ακράτος με 30 και 28 βαθμούς αντίστοιχα.
 
Τις προσπάθειες του Κωνσταντίνου Χαλιβελάκη και του Σπύρου Μπαρδάκη υποστηρίζουν οι εταιρίες ΕΚΟ Καύσιμα, Peugeot Lion Hellas, το περιοδικό 4Τροχοί και η εταιρεία RON s.a. ενοικιάσεις αυτοκινήτων–γραφείο γενικού τουρισμού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ