top icon
Αγώνες

«Θα ήθελα να δω την Porsche στην F1»

Ο πρόεδρος της Ferrari εξέφρασε την ευχή να δει ξανά, από το 2014, την Porsche στους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1.

Ο πρόεδρος της Ferrari Λούκα ντι Μοντετζέμολο εξέφρασε την ευχή να δει ξανά, από το 2014, την Porsche στους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1. Οι φήμες για επιστροφή της γερμανικής εταιρείας, με πλήρη εμπλοκή ή ως κατασκευαστής κινητήρων, παραμένουν. Βέβαια, αυτές είναι ομιχλώδεις κι ανεπιβεβαίωτες ακόμη, ενώ δεν είναι μικρή η πιθανότητα να παραμείνουν φρούδες ελπίδες, αφού ο όμιλος VW θα συμμετέχει από του χρόνου στο WRC.


 

Ο πρόεδρος, με την ευκαιρία της επιστροφής των V6 κινητήρων στα Grand Prix από το 2014, αναπόλησε τις ημέρες της δεκαετίας του ’80, όπου οι γερμανικοί κινητήρες κυριάρχησαν στο σασί της ΜcLaren, βοηθώντας τα μέγιστα τα βρετανικά μονοθέσια και τους οδηγούς τους (Λάουντα, Προστ) να κατακτήσουν τους παγκόσμιους τίτλους της εποχής. 

 
Ο Λούκα ντι Μοντετζέμολο εξέφρασε την απεριόριστη εκτίμησή του στην Porsche και τα αγωνιστικά της κατορθώματα, η οποία όπως είπε είναι διαχρονική. Από την άλλη πλευρά, όλο αυτό μπορεί να συμβαίνει επειδή ο Ιταλός ίσως θεωρεί λίγους τους τρεις μόνο κατασκευαστές κινητήρων στη Formula 1 από το 2014 (άποψη με την οποία δε συμφωνεί ο Μπέρνι Έκλεστον) και θέλει να προσελκύσει περισσότερους.
 
Θα δούμε…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ