top icon
Επικαιρότητα

Mitsubishi Lancer sports sedan

Το 2007 ο όμιλος Mitsubishi συμπληρώνει 90 χρόνια από την έναρξη του κλάδου κατασκευής αυτοκινήτων. Το πρώτο όχημα της εταιρείας ήταν ένα Ford Model A, στην παραγωγή του οποίου προχώρησε με την άδεια του αμερικανικού κολοσσού. Το γεγονός θα γιορταστεί στην Διεθνή Έκθεση του Ντιτρόιτ τον Ιανουάριο, όπου θα παρουσιαστεί το νέο Lancer sports sedan.
 
Σχεδιασμένο σε Ευρώπη και Ιαπωνία, το νέο μοντέλο είναι επηρεασμένο σχεδιαστικά από τα «Concept X» και «Sportback», που τα είδαμε ως εκθέματα την περισυνή περίοδο στα μεγάλα αυτοκινητιστικά Σαλόνια.
 
Στην παγκόσμια αγορά θα είναι διαθέσιμο από την άνοιξη του 2007, αρχής γεγομένης από τη Βόρειο Αμερική. Η βασική του έκδοση για την Ευρώπη θα εφοδιάζεται με κινητήρα βενζίνης 1.5 λίτρων. Η έκδοση «Evolution» θα είναι δίλιτρη, ενώ στην Ευρώπη θα διατίθεται σύμφωνα με τις πληροφορίες και με ανάλογου κυβισμού diesel μηχανικό σύνολο.
  
Η «Mitsubishi Motors North America» πουλάει στις ΗΠΑ coupe, convertible, sedan, pickup truck και suv μοντέλα, μέσω ενός δικτύου που αποτελείται από 540 dealers.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ