top icon
Αγώνες

9o Concours d’ Elegance 2012 ΦΙΛΠΑ

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση Καλλιστείων Ιστορικών Οχημάτων της ΦΙΛΠΑ «9o Concours d’ Elegance 2012», η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση Καλλιστείων Ιστορικών Οχημάτων της ΦΙΛΠΑ «9o Concours d’ Elegance 2012», η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία.
 
Τα 75 καλογυαλισμένα οχήματα, οι 30 κλασικές μοτοσικλέτες και τα τρία στρατιωτικά αυτοκίνητα ηλικίας από 32-90 ετών εισήλθαν στο χώρο της εκδήλωσης στην Πλατεία Ελευθερωτών στο Χαλάνδρι νωρίς το πρωί προκειμένου να λάβουν θέση για την αξιολόγηση από τους ειδικευμένους κριτές. 

 
Η Λέσχη φέτος τίμησε το έργο του αποβιώσαντα του σχεδιαστή Sergio Pininfarina με την βράβευση ενός αυτοκινήτου της ειδικής αυτής κατηγορίας, αλλά και με τη συλλογή εκατοντάδων ερωτηματολογίων γνώσεων, που συμπληρώθηκαν τόσο από τους διαγωνιζομένους όσο και από το ευρύ κοινό.

 
Η εκδήλωση φιλοξένησε το χορευτικό συγκρότημα «Rolling Foxes» οι οποίοι με την κεφάτη τους παράσταση παρέσυραν τους παρευρισκόμενους σε ρυθμούς rock & roll των δεκαετιών 50 & 60.  Αντίστοιχα η Φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Χαλανδρίου προσέθεσε μια ακόμη ευχάριστη νότα στην εκδήλωση. Σημαντική επίσης ήταν η παρουσία της Nestle με το brand «Λουμίδης Αρχοντικός» η οποία προσέφερε καφέδες. Αντίστοιχα η εταιρία ΑΜΒΥΞ διέθεσε κοκτέιλ.

 
Με την σειρά της η ΦΙΛΠΑ, συνεχίζοντας την φιλανθρωπική της δράση, ενίσχυσε τις προσπάθειες δύο Μ.Κ.Ο. και συγκεκριμένα των ιδρυμάτων «Φλόγα» (Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια) και «ΕΠΑΨΥ» (Για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Προβλήματα Ψυχικής Υγείας).

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ