top icon
Επικαιρότητα

Opel Flextreme

Η Opel εκθέτει στο 62ο Σαλόνι της Φρανκούρτης ένα σπορ πρωτότυπο ενός όγκου, που με το όνομα «Flextreme» υιοθετεί καινοτομίες και εγκαινιάζει την αρχιτεκτονική «E-Flex».
Το «Flextreme» φιλοδοξεί να σηματοδοτήσει ένα ορόσημο στην εξέλιξη του ηλεκτρικού αυτοκινήτου: Με αυτή τη νέα, περιβαλλοντικά συμβατή φιλοσοφία ηλεκτροκίνησης «E-Flex», οι περισσότεροι Ευρωπαίοι που χρησιμοποιούν το αυτοκίνητο στις καθημερινές μετακινήσεις τους, θα μπορούν να ταξιδεύουν χωρίς να παράγουν εκπομπές CO2.
 
Το μόνο που χρειάζεται το αυτοκίνητο είναι να φορτίζεται για ένα σχετικά μικρό διάστημα από μία συμβατική πρίζα του δημόσιου δικτύου ηλεκτρικού, έχοντας ταξιδέψει 55 χλμ. Αν χρειαστεί όμως, το Flextreme μπορεί να διανύσει 715 χλμ. χωρίς στάση για επαναφόρτιση ή ανεφοδιασμό χάρη στο μικρό του turbo-diesel κινητήρα.
 
Σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών (ECE R101), οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα αυτής της μονάδας αναμένεται να είναι κάτω από 40g CO2/χλμ. Με το πρωτότυπο coupe ενός όγκου που παρουσιάζει στο σαλόνι της Φρανκφούρτης, η Opel υπογραμμίζει επίσης και άλλες καινοτομίες, όπως τα ηλεκτρικά σκούτερ κάτω από το πάτωμα φόρτωσης FlexLoad®.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ