top icon
Επικαιρότητα

Αποκαλυπτήρια για το Audi A1

Η αναμονή τελείωσε, καθώς η Audi έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του Metro project Quattro, το οποίο αναμένεται να αποτελέσει την πρώτη έκδοση του πολυαναμενόμενου A1. Το Γερμανικό super mini, που πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του στην 40ή Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο, υπολογίζεται ότι θα φτάσει στην αγορά μέσα στο 2009.

Το αυτοκίνητο διατηρεί ένα κομψό και περιποιημένο χαρακτήρα, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του. Από σχεδιαστικής άποψης, ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το μπροστινό τμήμα του αμαξώματος, αλλά και οι κλασσικές, ελαφριές ζάντες, 10 ακτινών.

Στο εσωτερικό, επικρατούν λιτές γραμμές και προσεγμένα υλικά. Το A1 διαθέτει ενσωματωμένο MP3 player καθώς και ένα ειδικό πρόγραμμα, με τη βοήθεια του οποίου ο οδηγός μπορεί να ενημερώνεται ανά πάσα στιγμή για τη θέση του οχήματός του, μέσω κινητού τηλεφώνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γκάμα του Α1 θα διαθέτει turbo κινητήρες βενζίνης αλλά και πετρελαίου, η χωρητικότητα των οποίων θα ξεκινά από τα 1.2 και θα φτάνει μέχρι τα 2 λίτρα. Η τιμή της βασικής του έκδοσης αναμένεται κάτω από τις 20.000 ευρώ, ενώ στόχος της Audi είναι να παράγει ετησίως από 80.000 μέχρι και 100.000 μονάδες.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ