top icon
Πωλήσεις

Όμιλος Σαρακάκη: νέος διευθύνων σύμβουλος

Ο κ. Μιχάλης Παγίδας ανέλαβε τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη. Παράλληλα με την πετυχημένη επαγγελματική του σταδιοδρομία, κατέχει τη θέση του Προέδρου της Ένωσης Ανωτάτων Στελεχών Ελλάδος και έχει πλήθος δημοσιεύσεων με άρθρα στους τομείς της Διοίκησης Επιχειρήσεων και Marketing.
 
Τη θέση του Προέδρου στον Όμιλο Επιχειρήσεων διατηρεί ο κ. Δημήτριος Ι. Σαρακάκης, ενώ γενικοί διευθυντές παραμένουν οι κ.κ. Ιωάννης, Δημήτρης-Φραγκίσκος και Αλέξανδρος Δ. Σαρακάκης.
 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο κ. Μιχάλης Παγίδας γεννήθηκε στον Πειραιά και είναι έγγαμος με δύο παιδιά. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, πτυχίου Marketing από το Πανεπιστήμιο του Lambuth, ενώ έχει παρακολουθήσει το Advance Management Program του INSEAD.
Τα τελευταία 22 χρόνια εργάστηκε στην εταιρεία SC Johnson Hellas, όπου κατέχει ακόμη τη θέση του επίτιμου προέδρου και συμβούλου στο διοικητικό Συμβούλιο, ενώ από το 2003 κατείχε τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου. Στην SC Johnson Hellas διετέλεσε σταδιακά Product Manager, Marketing Manager, Γενικός Διευθυντής Ελλάδος, Γενικός Διευθυντής Βαλκανίων. Επίσης, είναι μέλος της Εθνικής Επιτροπής Ανταγωνιστικότητας και Ανάπτυξης. Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του στην SC Johnson Hellas, η εταιρεία παρουσίασε υψηλά ποσοστά αύξησης και παραγωγικότητας, επεκτάθηκε σε νέες αγορές όπως είναι η Κύπρος–Βουλγαρία–Σερβία -FYROM και Αλβανία, ενώ η εταιρεία κατατάχθηκε στην 9η και 3η θέση αντίστοιχα, για το καλύτερο περιβάλλον εργασίας στην Ελλάδα και στις 100 καλύτερες στην Ευρώπη.
 
 
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ