top icon
Πωλήσεις

Ελαστικά Pirelli AEE: νέος επικεφαλής

Στη θέση του κ. Daniele Deambrogio, ο οποίος επέστρεψε σε οργανική θέση στην Ιταλία, νέος διευθύνων σύμβουλος και γενικός διευθυντής της «Ελαστικά Pirelli Α.Ε.Ε.» είναι ο κ. Δημήτρης Παπαδάκος, μέχρι πρότινος εμπορικός διευθυντής.
 
Ο Δημήτρης Παπαδάκος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο G. D’ Anunzio της Ιταλίας και απέκτησε τον τίτλο «Dott. Economia e Commercio». Το 1996 προσλαμβάνεται στην «Ελαστικά Pirelli Α.Ε.Ε.» και την υπηρετεί για 5 χρόνια από τη θέση του διευθυντή marketing. Συνεχίζει επί τριετία ως διευθυντής πωλήσεων και επί τρία χρόνια ως εμπορικός διευθυντής. Από τα μέσα Οκτωβρίου 2007 είναι ο νέος διευθύνων δύμβουλος και γενικός διευθυντής της εταιρείας.
 
«Αναλαμβάνω μια εταιρεία η οποία τα τελευταία χρόνια έχει συνεχώς ανοδική πορεία, αποτέλεσμα που ενθάρρυνε την απόφαση για ελληνική διοίκηση στην κορυφή της ιεραρχίας της εταιρείας», δήλωσε ο κ. Παπαδάκος και συνέχισε: σημαντικότεροι άξονες της πολιτικής μας, θα είναι τα σύγχρονα ελαστικά υψηλών επιδόσεων κυρίως της οικογένειας P Zero, τα ελαστικά για τετρακίνητα οχήματα SUV της οικογένειας Scorpion, όπως και τα νέας τεχνολογίας ελαστικά Amaranto, για λεωφορεία και TIR. Ιδιαίτερη έμφαση θα δώσουμε στο δίκτυο των συνεργατών μας που είναι ο βασικός μοχλός για την επιτυχία όλων αυτών των ετών».
 
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ