top icon
Επικαιρότητα

Mazda 3

Τις πρώτες εικόνες του ολοκαίνουργιου Mazda 3 αποκάλυψε σήμερα η Mazda, στη Διεθνή Έκθεση της Αυστραλίας.

Τις πρώτες εικόνες του ολοκαίνουργιου Mazda 3 αποκάλυψε σήμερα η Mazda στη Διεθνή Έκθεση της Αυστραλίας. Με 1,8 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως από το 2003, γεγονός που μεταφράζεται στο 1/3 των συνολικών πωλήσεων της Mazda, το Mazda 3, (Μazda Axela στην Ιαπωνία), αποτελεί βασικό πυλώνα στην εμπορική πολιτική της Ιαπωνικής εταιρίας.
 
Το νέο Mazda 3 σχεδιάστηκε από την αρχή μετά την επιτυχημένη πενταετή πορεία του προηγούμενου μοντέλου. Όπως αναμένεται θα παρουσιαστεί ζωντανά στην Έκθεση του Λος Άντζελες στις 19 Νοεμβρίου, θα είναι σε έκδοση σεντάν, με κινητήρες 2.0 και 2.5 λίτρων και προδιαγραφές Βόρειας Αμερικής. Λίγο αργότερα, χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί το πότε, θα παρουσιαστεί και η 5θυρη έκδοση χάτσμπακ.
 
Μετά τη θετική αποδοχή της οποίας έγινε αποδέκτης το Mazda 6 ήδη από την παρουσίασή του στη Φρανκφούρτη πέρυσι, βλέπουμε τώρα και το Mazda 3 να βαδίζει πάνω στις ίδιες σχεδιαστικές γραμμές. Βέβαια, παρά τις αρκετές εμφανισιακές ομοιότητες, το Mazda 3 διαφοροποιείται με πιο επιθετικούς προφυλακτήρες εμπρός και πίσω. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε περισσότερα στοιχεία, είμαστε όμως σε αναμονή περισσότερων πληροφοριών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ