top icon
Επικαιρότητα

5ος σχεδιαστικός διαγωνισμός Peugeot

Η Peugeot ανακοίνωσε τον νικητή του πέμπτου σχεδιαστικού της διαγωνισμού, ένα όχημα για τις μεγαλουπόλεις του μέλλοντος.

Η Peugeot ανακοίνωσε τον νικητή του πέμπτου σχεδιαστικού της διαγωνισμού, ένα όχημα που αναμφισβήτητα φέρει την υπογραφή Peugeot και αποτείνεται στις μεγαλουπόλεις του μέλλοντος.
 
Το πρώτο βραβείο των 10.000 ευρώ και το ανάλογο τρόπαιο απονεμήθηκε στον 25χρονο Κολομβιανό σχεδιαστή Carlos Arturo Torres Tovar, σε μία ειδική τελετή στο πλαίσιο της Έκθεσης του Παρισιού. Το νικητήριο σχέδιό του με την επωνυμία «RD» σάρωσε τις ψήφους τόσο του διαδικτυακού κοινού όσο και της κριτικής επιτροπής.
 
Τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο Τούρκος σχεδιαστής Emre Yazici με τη δημιουργία του «ego», και πίσω από αυτόν ο Κινέζος με την πρόταση «ΟΧΟ». Τις εντυπώσεις όμως κέρδισε και ο Γερμανός Onur Güvenc με το «Rugir», ο οποίος έφτασε μέχρι την τελική επιλογή.
 
Όσον αφορά στο «RD», θα δημιουργηθεί τώρα μία κατασκευή σε κλίμακα 1:1 και θα εκτεθεί στην Έκθεση της Σαγκάης τον Απρίλιο του 2009. Έτσι μπορούμε να πούμε, ότι κατά μία έννοια το «RD» επιστρέφει ξανά στον τόπο καταγωγής του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ