top icon
Επικαιρότητα

Fiat 500 από τη DIESEL

Μία ειδική έκδοση του 500 θα πωλείται από τον Ιανουάριο στις εκθέσεις της Fiat στην Ελλάδα.

Μία ειδική έκδοση του 500 θα πωλείται από τον Ιανουάριο στις εκθέσεις της Fiat στην Ελλάδα. Το «500 by DIESEL» αποτελεί καρπό της συνεργασίας της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας με τη φημισμένη εταιρεία ένδυσης. Το συγκεκριμένο μοντέλο θα παραχθεί σε 10.000 μονάδες τα επόμενα δύο έτη.
 
Κατασκευασμένο με βάση την έκδοση Sport, το «500 by DIESEL» ξεχωρίζει αρχικά από το πράσινο και το μπρούντζο, που αποτελούν τα αποκλειστικά χρώματα της ειδικής αυτής σειράς. Στο εξωτερικό γίνονται εύκολα ορατές οι 16άρες ζάντες ελαφρού κράματος με το λογότυπο DIESEL, οι δαγκάνες των φρένων σε κίτρινο χρώμα (στην έκδοση 1.4 των 100 ίππων), τα πλευρικά πλαίσια με την επιγραφή DIESEL και το ειδικό κάλυμμα των καθρεφτών.

Αρκετές είναι και οι λεπτομέρειες στο εσωτερικό του μοντέλου. Η ταπετσαρία αποτελείται από ύφασμα στιλ
Denim, με κίτρινες ραφές και το σήμα DIESEL. Το λογότυπο της εταιρείας ένδυσης διακρίνεται επίσης στον πίνακα οργάνων και στο μοχλό των ταχυτήτων, ενώ στην πλευρική ζώνη των μπροστινών καθισμάτων διακρίνεται ένα ιδιαίτερο τσεπάκι που παραπέμπει στην πέμπτη τσέπη των τζιν DIESEL.

Το «500 by DIESEL» θα διατίθεται και με τους τρεις κινητήρες της γκάμας, (1.2 με 69 ίππους, 1.3 Multijet με 75 ίππους και 1.4 με 100 ίππους), σε συνδυασμό με μηχανικά κιβώτια 5 ή 6 ταχυτήτων (οι βενζινοκινητήρες μπορούν να συνδυαστούν με σειριακό κιβώτιο Dualogic 5 ταχυτήτων).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ