top icon
Επικαιρότητα

Caterham RS Levante, πουλήθηκαν και τα οκτώ!

Η Caterham ανακοίνωσε ότι και τα 8 υπεραυτοκίνητα Levante που είχε προγραμματιστεί να κατασκευαστούν, έχουν ήδη πουληθεί.

Η Caterham ανακοίνωσε ότι και τα 8 υπεραυτοκίνητα Levante που είχε προγραμματιστεί να κατασκευαστούν, έχουν ήδη πουληθεί. Το Caterham RS Levante που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά την περασμένη άνοιξη, είναι χειροποίητο και κατασκευάζεται από την RS Performance με τη βοήθεια της Caterham. Ο υπερτροφοδοτούμενος V8 κινητήρας των 2.4 λτ. με τους 500+ ίππους τοποθετείται σε μία ειδική έκδοση του υπερελαφρού σασί SV της Caterham. Το κόστος του αγγίζει περίπου τις 150.000 ευρώ, σκεφτείτε όμως ότι με 1.000 ίππους/τόνο, με τα χρήματα αυτά αγοράζετε κάτι που είναι σχεδόν δύο φορές πιο δυνατό από τη Bugatti Veyron.
 
Ο διευθυντής πωλήσεων της Caterham, Andy Noble, σχολίασε: «Το γεγονός ότι και τα 8 Levante πουλήθηκαν τόσο γρήγορα δεν μας προκαλεί έκπληξη. Εδώ και 51 χρόνια τα Seven πληρούν τις απαιτήσεις εκείνων που αναζητούν την πιο καθαρή οδηγική απόλαυση. Όμως για εκείνους που διεκδικούν το απόλυτο, το Levante έχει την ικανότητα να φέρει τη σχεδιαστική σύλληψη του Colin Chapman σε ένα νέο επίπεδο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ