top icon
Επικαιρότητα

Νέο Opel Cascada

Το μεσαίο cabrio μήκους σχεδόν 4,70 μέτρων θα πραγματοποιήσει την πρώτη παγκόσμια εμφάνισή του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο.

Το μεσαίο cabrio μήκους σχεδόν 4,70 μέτρων θα πραγματοποιήσει την πρώτη παγκόσμια εμφάνισή του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο. Κλασικό τετραθέσιο, με επιμηκυμένο αμάξωμα και οροφή soft top, αναμένεται στα καταστήματα των διανομέων στα μέσα της άνοιξης. Η έκδοση Edition θα διατίθεται στάνταρ με ποικίλη γκάμα εξοπλισμού και τεχνολογιών. Η ηλεκτρική οροφή soft top ανοίγει μέσω μπουτόν, με ταχύτητες μέχρι 50 km/h σε 17 δευτερόλεπτα ή με τηλεχειρισμό όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο. Ο χώρος αποσκευών του Cascada είναι 280 L με την οροφή ανοιχτή και αυξάνεται στα 380 L όταν το soft top κλείνει.
 
Ο στάνταρ εξοπλισμός όλων των Cascada περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου, πίσω φώτα τεχνολογίας LED νέας γενιάς, ταμπλό με επένδυση Morrocana και δερμάτινο τιμόνι. Το Park Pilot βοηθά τον οδηγό όταν παρκάρει με όπισθεν με ένα ακουστικό προειδοποιητικό σήμα. Βασικός κινητήρας είναι ο βενζίνης 1.4 Turbo με 88 kW/120 hp και εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Επίσης θα διατίθεται ένας 1.6 SIDI Turbo (125 kW/170 hp) νέας γενιάς με άμεσο ψεκασμό, με πολιτισμένο χαρακτήρα και τη μέγιστη ροπή των 280 Nm με overboost.

 
Υψηλά επίπεδα άνεσης στο εσωτερικό διασφαλίζουν οι ηλεκτρικοί προεντατήρες ζωνών ασφαλείας, ο διζωνικός έλεγχος κλιματισμού ECC (Electronic Climate Control) και η κομψή ταπετσαρία Morrocana με αντίθετες ραφές. Το σύστημα AFL+ Adaptive Forward Lighting παρέχει ασφάλεια και ορατότητα, διαθέτοντας μέχρι δέκα αυτόματες λειτουργίες φωτισμού.
 
Στη φάση του λανσαρίσματος το Cascada θα προσφέρεται με δέκα εξωτερικές αποχρώσεις σε συνδυασμό με τρεις αποχρώσεις οροφής. Επιπλέον, διατίθενται δέκα διαφορετικά σχέδια και διαστάσεις ζαντών από 17 μέχρι 20 ιντσών. Στο εσωτερικό, το Cascada προσφέρει τέσσερις επιλογές εξοπλισμού και ταπετσαριών, με δύο δερμάτινες εκδόσεις. Οι αγοραστές Cascada μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρία διαφορετικά συστήματα ενημέρωσης/ψυχαγωγίας και πλοήγησης που συνδυάζονται με Digital Audio Broadcast (DAB+) και ενσωματώνουν λειτουργίες κινητού τηλεφώνου. 

 
Το Cascada συνοδεύει μία πλούσια γκάμα κινητήρων. Από πλευράς βενζινοκινητήρων διατίθεται ο 1.4 Turbo σε έκδοση 88 kW/120 hp ή 103 kW/140 hp και ο πλήρως ανανεωμένος 1.6 SIDI Turbo 125 kW/170 με άμεσο ψεκασμό. Από πλευράς diesel, ο 2.0 CDTI ecoFLEX 121 kW/165 hp διασφαλίζει βέλτιστη ισχύ και οικονομία. Με εξατάχυτο κιβώτιο και Start/Stop, καταναλώνει 5,2 lit /100 km και εκπέμπει 138 g CO2/km. Όπως ο 1.6 SIDI Turbo, ο 2.0 Turbo diesel συνδυάζεται και με εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Η γκάμα θα ολοκληρωθεί σύντομα με τον 2.0 BiTurbo CDTI ecoFLEX με 143 kW/195 hp, μέγιστη ροπή 400 Nm, μηχανικό εξατάχυτο κιβώτιο και τεχνολογία Start/Stop.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ