top icon
Ειδήσεις

BMW Individual Collection

Προσαρμόζοντας μια BMW στην προσωπικότητα του οδηγού.

Ακόμα και ο αγοραστής ενός premium αυτοκινήτου, όπως μιας BMW, στον οποίο προσφέρεται η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 200 κωδικούς, όσο αφορά τον εξοπλισμό και τα μηχανικά μέρη, μπορεί να νιώσει την ανάγκη για αυξημένες δυνατότητες εξατομίκευσης.

Σε αυτό το σημείο έρχεται να δώσει τη λύση η BMW Individual που μετρά ήδη 25 χρόνια ζωής.

Σε μια ξεχωριστή βραδυά η αντιπροσωπεία της BMW, μας παρουσίασε τις επιλογές που δίνονται στον υποψήφιο αγοραστή. Παρότι προς το παρόν το ενδιαφέρον των Ελλήνων καταναλωτών είναι περιορισμένο (με εξαίρεση μοντέλα σαν τη σειρά 7, όπου πρακτικά σε όσες έχουν πουληθεί, η BMW Individual έχει βάλει την πινελιά της), εντούτοις η φιλοδοξία της εταιρείας είναι να διευρυνθεί η ζήτηση και σε άλλα μοντέλα.

Την παρουσίαση έκανε ο Νίκος Καψής, product manager, ο οποίος μάς παρουσίασε τη γκάμα προϊόντων της BMW Individual Collection. Πιο συγκεκριμένα προσφέρονται διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού από ξύλο, δέρματα από επιλεγμένα βυρσοδεψεία και επιπλέον χρώματα αμαξώματος. Όλα αυτά διατίθενται σε μια ποικιλία αποχρώσεων και συμπληρώνονται από επιλογές ειδικού εξοπλισμού.

Όσο αφορά το εσωτερικό, οι ξύλινες επενδύσεις δεν προέρχονται από τις συνήθεις ποικιλίες δένδρων. Οι επιφάνειές τους λειαίνονται με αμμοβολή, βερνικώνονται και στιλβώνονται, μέχρι η δομή των "νερών" και οι αποχρώσεις τους να πληρούν τις αυστηρές απαιτήσεις του BMW Individual.
Εναλλακτικά, διατίθενται οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού σε μαύρο Piano.

Αντίστοιχα ξεχωριστή σημασία έχει δοθεί στα δέρματα που προσφέρει η BMW Individual. Στα εργαστήριά της έρχονται ακατέργαστα δέρματα από εκλεκτές ράτσες βοοειδών (ποικιλία Merino), χωρίς ουλές και άλλα ελαττώματα. Οι ραφές υψηλής ακρίβειας, οι διακοσμητικές διατρήσεις και τα ρέλια που εφαρμόζονται με το χέρι εξασφαλίζουν καλαίσθητες αντιθέσεις και συναρπαστικούς τόνους.

Τέλος, επιπλέον εξατομίκευση μπορεί να προσφέρει η BMW Individual Manufaktur που μπορεί να αποτυπώσει τα αρχικά του ιδιοκτήτη στις δερμάτινες επενδύσεις, μέχρι να δημιουργήσει κατά παραγγελία κατασκευές, ανάλογα με τις ανάγκες του, κάνοντας πραγματικότητα ακόμα και τις πιο τρελές επιθυμίες του.

Να λοιπόν στην εποχή που το κοινό απομακρύνεται από την κτήση ενός αυτοκινήτου, την ίδια στιγμή κερδίζει έδαφος η ιδέα ενός 4τροχου προσαρμοσμένου στην προσωπικότητα του ιδιοκτήτη του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ