top icon
Επικαιρότητα

Ανανεωμένο Peugeot 107

2 μόλις μέρες από τη σχετική ανακοίνωση της Citroen, για την ανανέωση του C1, ακολούθησε αυτή της Peugeot, για το «αδερφό» 107.

2 μόλις μέρες από τη σχετική ανακοίνωση της Citroen, για την ανανέωση του C1, ακολούθησε αυτή της Peugeot, για το «αδερφό» 107 ενώ, όπως όλα δείχνουν, είναι θέμα χρόνου και για το τρίτο μέλος της παρέας, Toyota Aygo, να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο.
 
Αναφορικά με το μικρό γαλλικό μοντέλο, δείχνει να κερδίζει πόντους σε ό,τι αφορά το δυναμισμό, χάρη στον επανασχεδιασμένο μπροστινό προφυλακτήρα, με τις ευμεγέθεις εισαγωγές αέρα. Στο κέντρο της μάσκας δεσπόζει πλέον μία πλατιά λωρίδα χρωμίου, ενώ την εικόνα συμπληρώνουν οι -νέας σχεδίασης- ζάντες αλουμινίου 14 ιντσών. Μικρότερες αλλαγές παρατηρούνται πίσω, καθώς και στη χρωματική παλέτα, στην οποία προστέθηκαν 2 νέοι χρωματισμοί, Mandaline Orange και Electra Blue. 
 
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επιλέξουν αν θέλουν οι εσωτερικές επενδύσεις να ταιριάζουν χρωματικά με το εξωτερικό, καθώς επίσης θα έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν και επίπεδο, ξεκινώντας από τη βασική έκδοση Urban και καταλήγοντας σε πιο ποιοτικές επιλογές, από δέρμα και Alcantara.
 
Για τα μηχανικά μέρη δεν γίνεται λόγος, αν και οι Γάλλοι μηχανικοί υποστηρίζουν ότι έχουν βελτιώσει την κατανάλωση και τις εκπομπές ρύπων. Όσο για την έλευση του αυτοκινήτου στην ελληνική αγορά, έχει προγραμματιστεί για το πρώτο τρίμηνο του 2009.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ