top icon
Επικαιρότητα

Aston Martin One-77

Όπως επιβεβαιώνεται από τον ίδιο τον Πρόεδρο της Aston, το νέο υπεραυτοκίνητο θα κρύβει κάτω από το καπό του ένα «τέρας» 7,0 λίτρων.

Όπως επιβεβαιώνεται από τον ίδιο τον Πρόεδρο της Aston, Δρ. Ulrich Bez, σε διαφημιστικό βίντεο, το νέο υπεραυτοκίνητο θα κρύβει κάτω από το καπό του ένα «τέρας» 7,0 λίτρων. Όσο για το δεύτερο στόχο των 700 ίππων, ο Bez είπε πως είναι πιθανός, ενώ φάνηκε να προτιμάει τις αναφορές γύρω από την αισθητική της One-77. Σύμφωνα με τα λόγια του ίδιου: «Δεν έχουν όλα να κάνουν με την επίδειξη δύναμης και τον ανταγωνισμό επιδόσεων με την Bugatti. Η One-77 είναι μία υπέροχη, χειροποίητη κατασκευή, η οποία αποδεικνύει τη δυνατότητα επίτευξης κορυφαίων αυτοκινήτων από την Aston Martin.
 
Τώρα λοιπόν γνωρίζουμε τις διαστάσεις του Βρετανικού υπεραυτοκινήτου, με εντυπωσιακότερο το πλάτος των 1.990 χιλ. ενώ εξίσου προκλητικό είναι και το ύψος του, που είναι μόλις 1.223 χιλ. Το μήκος του φτάνει τα 4.576 χιλ. (κοντύτερο από τα 4.700 χιλ. της DB9), ενώ το βάρος του περιορίζεται στα 1.500 κιλά, κυρίως λόγω της εκτεταμένης χρήσης ανθρακονημάτων και αλουμινίου.
 
Όσο για τον εξοπλισμό και φυσικά για την τιμή της One-77 δεν γίνεται λόγος, αφού οι ιδιοκτήτες της έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν προσωπικά το τι θα φοράει και τι όχι. Έτσι θα μπορούν να ξεχωρίζουν ακόμα περισσότερο, αν και τίθεται το ερώτημα: Πόσο πιο ξεχωριστός μπορεί να είναι κανείς, με μόλις πέντε ίδια αυτοκίνητα να κυκλοφορούν στη Μ. Βρετανία και άλλα έξι στις Ηνωμένες Πολιτείες;
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ