top icon
Επικαιρότητα

Εκθέματα για το νέο μουσείο της Porsche

Το νέο μουσείο της Porsche στη Στουτγάρδη δέχεται ήδη τα πρώτα εκθέματα, μεταξύ των οποίων μία 356 Cabriolet και το πρώτο πρωτότυπο της 924.

Η Porsche δεν φαίνεται να χρονοτριβεί στην ολοκλήρωση του νέου της μουσείου στη Στουτγάρδη. Την ίδια στιγμή που οι εργασίες στον πρώτο όροφο βρίσκονται σε εξέλιξη, 12 από τα νέα εκθέματα έφτασαν ήδη στο ισόγειο. Όπως υπολογίζεται, έως το τέλος της εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί η επανατοποθέτηση και των 80 εκθεμάτων. Στο μέσο διάστημα τα αυτοκίνητα φυλάσσονταν σε μία αποθήκη στο Zwingenberg am Neckar, περιμένοντας την επιστροφή τους στο μουσείο. Μεταξύ των πρώτων 12 που επέστρεψαν βλέπουμε μία 356 Cabriolet, ένα αυθεντικό μοντέλο «11» και το πρώτο πρωτότυπο της 924.
 
«Το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήσαμε όλες τις εργασίες συντήρησης και καλλωπισμού των αυτοκινήτων πριν πάρουν ξανά το δρόμο τους για την Έκθεση», λέει ο επικεφαλής του «Rolling Museum», Klaus Bischof.
 
Παράλληλα με τα αυτοκίνητα, έχουν ήδη τοποθετηθεί οι προθήκες αλλά και τα μικρότερα εκθέματα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν άμεσα να ξεκινήσουν οι εργασίες τοποθέτησης φωτισμού.
 
Καθώς όλα σχεδόν τα αυτοκίνητα του μουσείου είναι απόλυτα λειτουργικά και χρησιμοποιούνται και στο δρόμο, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν μία Έκθεση που θα είναι διαρκώς μεταβαλλόμενη, με αυτοκίνητα που θα εναλλάσσονται συνεχώς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ