top icon
Επικαιρότητα

H Renault ανανεώνει το Scenic

H Renault ανανεώνει το Scenic και το Grand Scenic, που θα παρουσιαστούν στη Γενεύη τον επόμενο μήνα, μαζί με την έκδοση Scenic XMOD.

H Renault ανανεώνει το Scenic και το Grand Scenic, που θα παρουσιαστούν στη Γενεύη τον επόμενο μήνα, μαζί με την έκδοση Scenic XMOD. Το μοντέλο ακολουθεί σχεδιαστικά τα βήματα του νέου Clio, όπως έγινε και με το Kangoo λίγο νωρίτερα: Νέα μάσκα, μεγαλύτερο σε διαστάσεις λογότυπο και επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα δίνουν πλέον τον τόνο.
 
Το πολυμορφικό της γαλλικής εταιρείας (συμπεριλαμβανομένου και του Scenic XMOD) θα διατίθεται με τη νέα γενιά κινητήρων Energy, ανάμεσά τους φυσικά και ο υπερτροφοδοτούμενος 1.4 TCe των 130 ίππων, που σε σύγκριση με τον προκάτοχο κινητήρα εξασφαλίζει μέση κατανάλωση καυσίμου μειωμένη κατά 15%.

 
Όμως, η αναβάθμιση των Scenic & Grand Scenic περιλαμβάνει και την έλευση μιας νέας έκδοσης, με χαρακτηριστικά crossover. Στην ελβετική πόλη η Renault θα παρουσιάσει το Scenic XMOD, που εξωτερικά χαρακτηρίζεται από την αυξημένη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος και τα ανάλογα «εξαρτήματα» διαφοροποίησης στο μάτι, αλλά και προστασίας.

 
Το Scenic XMOD εξοπλίζεται με το σύστημα διαχείρισης του ηλεκτρονικού συστήματος πρόσφυσης «Extended Grip Traction Control», το οποίο διαθέτει τρία προγράμματα (Expert, Road, Loose Ground).

 
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ