top icon
Επικαιρότητα

Seat Leon Linea R

Εκμεταλλευόμενη την επιτυχημένη της πορεία στο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού, η Seat παρουσιάζει τη σπορ εκδοχή του Leon, το Linea R.

Εκμεταλλευόμενη την επιτυχημένη της πορεία στο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού, η Seat παρουσιάζει τη σπορ εκδοχή του Leon, το Linea R. Οι κινητήρες που θα φοράει μας είναι γνωστοί και δοκιμασμένοι και πρόκειται για τους 1.8 TSI με τους 160 ίππους, 2.0 TDI με τους 170 ίππους και 2.0 TSI με τους 200 ίππους. Η εξωτερική του εμφάνιση είναι εντυπωσιακή, με την υπερμεγέθη εισαγωγή του αέρα να δεσπόζει μπροστά και να συμπληρώνεται από το νέο προφυλακτήρα με τους πλαϊνούς αεραγωγούς, τους χρωμιομένους καθρέπτες και τα λογότυπα «Linea R» στα φτερά, τους μεγάλους δίσκους πίσω από τους τροχούς των 18 ιντσών, με τα ελαστικά 225 /40 R18 και τον επίσης υπερμεγέθη πίσω προφυλακτήρας με τα δύο τελικά των εξατμίσεων.
 
Αντίστοιχες σπορ πινελιές που διαφοροποιούν το Linea R από τις απλές εκδόσεις, συναντάμε και στο εσωτερικό. Οι πιο σημαντικές είναι το δερμάτινο τιμόνι, η δερμάτινη λαβή στο λεβιέ των ταχυτήτων που φέρει το λογότυπο «SEAT Sport» και τα αλουμινένια πεντάλ. Τέλος, στον προαιρετικό εξοπλισμό ανήκουν η οθόνη των 6,5 ιντσών για το σύστημα πλοήγησης, τα 8 ηχεία και η παροχή εισόδων USB και iPod.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ