top icon
Επικαιρότητα

Το νέο Volvo S60 Cross Country στο Ντιτρόιτ

Την υπερυψωμένη έκδοση του γνωστού μας S60 θα παρουσιάσει η Σουηδική εταιρεία σε λίγες μέρες στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ.

Την υπερυψωμένη έκδοση του γνωστού μας S60 θα παρουσιάσει η Σουηδική εταιρεία σε λίγες μέρες στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ.

Πρόκειται για ένα μοντέλο που απευθύνεται σε όσους αναζητούν ένα διαφορετικό… σεντάν, με πιο αθλητικό και «περιπετειώδες» παρουσιαστικό, στα πρότυπα των αντίστοιχων μεσαίων προτάσεων της Audi και της Volkswagen. Επί της ουσίας, η διαφορά σε σχέση με το «απλό» S60 είναι η αυξημένα κατά 65 χλστ. απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος, καθώς και οι ελαστικά υψηλότερου προφίλ που φιλοξενούνται σε ζάντες 18 ή 19 ιντσών. Κάτω από το καπό του, σε έκδοση με κίνηση στους εμπρός τροχούς, θα συναντάμε αρχικά τον 2λιτρο  πετρελαιοκινητήρα της γενιάς D4, ο οποίος αποδίδει 190 ίππους και συναντάται και σήμερα στο V40. Για όσους αναζητούν ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες κίνησης, το νέο S60 Cross Country θα είναι διαθέσιμο και σε τετρακίνητη έκδοση, με την κίνηση να παρέχει ο 5κύλινδρος ντίζελ D4 κινητήρας των 2,4 λίτρων της Σουηδικής εταιρείας αποδίδοντας ισχύ 180 ίππων. Για τους πλέον παραδοσιακούς, η Volvo θα παρουσιάσει ασφαλώς και μια βενζινοκίνητη έκδοση (Τ5) με ισχύ 250 ίππων.

Το νέο S60 Cross Country θα παρουσιαστεί επίσημα επί αμερικανικού εδάφους στην Έκθεση του Ντιτρόιτ, ενώ η εμπορική του διάθεση έχει προγραμματιστεί για το επερχόμενο καλοκαίρι σε τιμές που μένουν να οριστικοποιηθούν._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ