top icon
Επικαιρότητα

Mitsubishi GR-HEV & CA-MiEV Concept

Δύο νέα ηλεκτρικά πρωτότυπα της Mitsubishi Motors θα παρουσιαστούν στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης του 2013, τον επόμενο μήνα.

Από το 1966 που ξεκίνησε την έρευνα στον τομέα της ηλεκτροκίνησης η Mitsubishi πίστευε ότι τα ηλεκτρικά οχήματα (EV) θα εξελιχθούν μελλοντικά σε βασικά προϊόντα, μία άποψη που δικαιώνουν και οι πρόσφατες ανησυχίες για το φαινόμενο αύξησης της παγκόσμιας θερμότητας. Αρχικά με το i-MiEV το 2009 και στη συνέχεια με το στόχο που έχει θέσει η ίδια η εταιρεία για το 20% των οχημάτων να είναι ηλεκτροκίνητα μέχρι το 2020, η MMC έχει ήδη κάνει βήματα προς αυτή την κατεύθυνση, όπως αποδεικνύεται με το νέο Outlander Plug-in Hybrid Electric Vehicle (PHEV).
 
Η Mitsubishi διερευνά τώρα όλη τη γκάμα των τεχνολογιών ηλεκτροκίνησης -Pure Electric (EV), Hybrid Electric (HEV), Plug-in Hybrid Electric (PHEV)- όπως επιβεβαιώνουν τα δύο πρωτότυπα μοντέλα που θα πραγματοποιήσουν την παγκόσμια πρεμιέρα τους στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης του 2013, δίπλα στο νέο Outlander PHEV.
 
Concept GR-HEV (Sport Utility Hybrid Truck)
Το Concept GR-HEV χρησιμοποιεί την τεχνολογία μόνιμης τετρακίνησης (4WD) της Mitsubishi, με ενσωματωμένο σύστημα ελέγχου ενεργητικής ασφάλειας Super All Wheel Control (S-AWC) που προσφέρει υψηλή ελκτική πρόσφυση, ευστάθεια και επιδόσεις σε όλες τις οδικές συνθήκες. Κοντό και φαρδύ, στιβαρό, ελκυστικό και χρηστικό, αυτό το πρωτότυπο 4WD Sport Utility HEV Truck εξελίχθηκε με φιλόδοξο στόχο εκπομπών CO2 κάτω από 149 g/km, πολύ καλύτερο από το μέσο όρο της κατηγορίας.
 
Concept CAMiEV (Το EV των προασ%

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ