top icon
Επικαιρότητα

Ελληνικό αυτοκίνητο της χρονιάς

Στο χώρο του Auto Festival έγινε η παρουσίαση των δέκα μοντέλων που είναι υποψήφια για τον τίτλο του Ελληνικού Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2009.

Με την παρουσίαση από τις αντιπροσωπείες των 10 υποψήφιων μοντέλων για το Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2009, στις εγκαταστάσεις του AutoFestival, ολοκληρώθηκε η προτελευταία πράξη του θεσμού. Για δύο ημέρες (2-3 Δεκεμβρίου) οι δημοσιογράφοι-εκλέκτορες των 8 περιοδικών (4 Τροχοί, AUTO BILD Hellas, Car and Driver, Drive, Autocar, Top Gear, Car, Evo) είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν τα αυτοκίνητα που διεκδικούν την ψήφο τους.
 
Τα δέκα μοντέλα είναι τα Alfa Romeo MiΤo, Audi A4, Ford Fiesta, Honda Jazz, Mazda 6, Seat Ibiza, Skoda Superb, VW Golf, VW Scirocco και VW Tiguan.
 
Κάθε εκλέκτορας έχει στη διάθεσή του 25 βαθμούς, τους οποίους πρέπει να κατανείμει σε τουλάχιστον 5 αυτοκίνητα της δεκάδας, με μέγιστο όριο ανά μοντέλο τους 10 βαθμούς. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στα μέσα Δεκεμβρίου, με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας και την ανάδειξη του νικητή σε ειδική εκδήλωση.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ