top icon
Αγώνες

Εαρινό Ράλλυ Σπριντ

Την επόμενη Κυριακή 20 Μαρτίου ανοίγει η αυλαία του Κυπέλου Χώματος, με την τέλεση του Εαρινού Ράλλυ Σπριντ. Ας θυμηθούμε τι είχε γίνει πέρσι στο Σπριντ Λουτρακίου που είχε διοργανώσει και πάλι η Start Line.

 

To Κύπελο Χώματος ξεκινά την επόμενη εβδομάδα με την τέλεση του Εαρινού Ράλλυ Σπριντ, με τον αγώνα να αναμένεται να συγκεντρώνει σημαντικές και ποιοτικές συμμετοχές. Η Start Line, που έχει και την ευθύνη οργάνωσης του αγώνα, είχε πραγματοποιήσει την περσινή αυλαία του θεσμού με το Ράλλυ Σπριντ στην ορεινή Κορινθία. Η φετινή διαδρομή είναι διαφορετική σε σχέση με αυτή που χρησιμοποιήθηκε πέρσι, θα έχει μήκος 19 χιλιομέτρων και θα διεξαχθεί δύο φορές. Συγκεκριμένα, η εκκίνηση της Ε.Δ. απέχει ένα χιλιόμετρο από τη διασταύρωση με το δρόμο που έρχεται από την κεραία του ΟΤΕ. Έπειτα, η διαδρομή συνεχίζει μέχρι την άσφαλτο που οδηγεί προς Αγίους Θεοδώρους όπου τα αγωνιστικά στρίβουν δεξιά στη διασταύρωση που οδηγεί προς τη Μονή Παναγία Πράθι. Στη διασταύρωση που βρίσκεται σε απόσταση 3 χιλιομέτρων, ακολουθούν την κατεύθυνση προς Λουτράκι στρίβοντας αριστερά, για να κατευθυνθούν προς τη χωματερή Λουτρακίου όπου συναντούν την άσφαλτο. Μετά από 1 περίπου αγωνιστικό χιλιόμετρο σε ασφάλτινη επιφάνεια, ξαναμπαίνουν στο χώμα αριστερά, για να τερματίσουν μετά από περίπου 3 χωμάτινα χιλιόμετρα, σε μια διαδρομή που αποτέλεσε το Shakedown του Ράλλυ Ακρόπολις.

Στο παρακάτω συννημένο, μπορείτε να βρείτε το σχετικό άρθρο με την περσινή εκδοχή του αγώνα, όπως αυτό δημοσιεύθηκε στο τεύχος Απριλίου των 4ΤΡΟΧΩΝ.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ