top icon
WRC

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Δεν ξεκινούν οι Katsuta-Williams

Οι Takamoto Katsuta-Keaton Williams δε θα συμμετάσχουν στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, λόγω έκτακτου οικογενειακού προβλήματος του συνοδηγού.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα, ο Takamoto Katsuta δε θα αγωνιστεί στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Ο λόγος, είναι ένα έκτακτο οικογενειακό πρόβλημα που προέκυψε στον συνοδηγό του, Keaton Williams, ο οποίος αναχωρεί εσπευσμένα για την Αγγλία.

Καθώς απομένουν ελάχιστες ώρες για την έναρξη του 9ου γύρου του WRC, ενώ οι Katsuta-Williams είχαν ήδη πραγματοποιήσει αναγνωρίσεις των περισσότερων ειδικών διαδρομών, η έλευση ενός νέου συνοδηγού στο πλευρό του Katsuta κρίθηκε αδύνατη.

Οι Katsuta-Williams θα μοιράζονταν το τέταρτο Toyota Yaris WRC της Toyota Gazoo Racing για δεύτερη φορά, έπειτα από το Ράλλυ Ypres Βελγίου, όπου εγκατέλειψαν.

Η είδηση της μη εκκίνησης του πληρώματος γνωστοποιήθηκε από την Toyota, η οποία μέσω των social media έστειλε τις θερμότερες ευχές της στον 26χρονο Βρετανό συνοδηγό.

Takamoto Katsuta

“Δυστυχώς οι Takamoto Katsuta και Keaton Williams δε θα ξεκινήσουν το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, αφού ο Keaton έπρεπε να επιστρέψει στο σπίτι του εξαιτίας μιας έκτακτης οικογενειακής εξέλιξης”, αναφέρει η ανακοίνωση της Toyota Gazoo Racing.

“Δεν ήταν δυνατό να φέρουμε άλλον συνοδηγό σε αυτό το στάδιο, οπότε η απόφαση είναι να μην συμμετάσχει στον αγώνα.

“Στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας στον Keaton”, ήταν οι ευχές της ομάδας.

— Toyota GAZOO Racing WRT (@TGR_WRC) September 8, 2021

Photos: Toyota Gazoo Racing, Acropolis Rally

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ